Ikkaro ™ Iki minangka situs web kanggo njupuk kabeh ilmu sing dakkirim ing topik sing dakkarepake. Eksperimen, Arduino, hack, daur ulang lan gunakake maneh obyek, ndandani, Motors, Alam lan akeh perkara liyane sing dakklumpukake sajrone luwih saka 11 taun blog.

Artikel paling anyar

Lengganan dhaptar mailing kita

Iki artikel blog paling anyar. warta paling anyar babagan topik sing kita tulis kanggo nostalgia kanggo format blog sing kasengsem karo urutan topik kronologis.

Eksperimen ing omah

Salah sawijining bagean utama, sing paling tuwa lan sing paling tak tresnani. Iki minangka eksperimen sing bisa kita lakoni ing omah kanthi bahan umum.

Situs web penemuan?

Ya. Papan kanggo ngobrol babagan penemuan krasan, penasaran. Solusi sing nggawe urip kita luwih gampang utawa bisa ngatasi masalah lan ora duwe alat utawa bahan sing dibutuhake.

Kita daur ulang, kita ngilangi mekanisme kanggo panemuan, kita nglumpukake kabeh jinis obyek sing dibuwang wong liya lan bisa diowahi maneh.

Ora mung babagan penemuan, nanging uga babagan cara urip.

Invensi lan hack cilik saben dina sing nggawe urip kita luwih gampang utawa mung nggawe lan nemokake kanthi seneng yen sampeyan bisa nindakake samubarang sing dikarepake. Kanggo nantang pikiran sampeyan.

Alam

Aku nganggep aku naturalis. Aku duwe atusan foto, buku lan cathetan babagan tetanduran, manuk, fauna, gunung, kali, geologi, meteorologi lan kabeh sing ana gandhengane karo alam. Artikel ing bagean iki, saliyane informasi babagan tanduran utawa manuk, kalebu data sing daklumpukake ing ngarsane lan eksperimen sing bisa daklakoni.

Buku

Iki minangka wilayah web liyane sing apik. Aku ngomong babagan buku sing dakwaca lan cathetan sing dakkirim. Iku luwih saka review, uga anotasi sing pengin dakeling-eling lan "winih" buku, lukisan, panganggit, karakter, prastawa sejarah sing pengin dakkenal luwih akeh.

Sampeyan pengin ngerti luwih lengkap?

Sanajan bisa uga ana tutorial langkah demi langkah iki, Ikkaro minangka panggilan kanggo minggat saka utilitarianisme.

Pramila akeh hack, modifikasi DIY, panemuan utawa eksperimen kaca ora duwe tujuan utawa tujuan sing migunani. Luwih becik dheweke seneng sinau utawa mung amarga ana sing bisa ditindakake kanthi konkrit.

Lengganan dhaptar mailing kita