Apa sing kudu dituku kanggo tuku printer 3D

Yen kontak pertama sing sampeyan lakoni jagad percetakan lan printer 3D Salah siji amarga sampeyan kudu nggunakake siji utawa amarga pengin tuku lan ora ngerti apa sing kudu digoleki, aku menehi dhasar lan ciri utama sing kudu dipikirake kanggo mbandhingake lan ngerteni printer sing disenengi sampeyan.

Rep Rap Prusa i3 3D Printer
sumber: RepRap

Dina iki dadi realistis Printer 3D durung kanggo pangguna pungkasan, yaiku kanggo masarakat umum. Ora kaya alat utawa gadget liyane, sing ora bisa nggunakake utawa ora duwe karep. Ing kene sampeyan butuh sawetara ilmu utawa paling ora sawetara keprihatinan supaya bisa entuk manfaat saka piranti kasebut.

Terus maca