Kepiye cara nggawe kertas boomerang

Telung video kanggo mulang cara nggawe boomerang kertas mini.

Sederhana banget, nanging bisa digunakake, sanajan aku kudu ngelingake manawa angel golek cara kanggo mbuwang maneh. Aja nyana asil kaya boomerangs kayu utawa iklan liyane, nanging minangka game acak ing rapat utawa dolanan bocah-bocah pancen apik banget.

Aku entuk sawetara udakara 30 - 40 cm. Dadi sampeyan bisa nyoba kanggo ndeleng manawa sampeyan bisa ngatasi ;-)

Aku ninggalake sampeyan sawetara video maneh, sanajan kabeh video bakal cukup, amarga kegiyatan kasebut gampang banget ditindakake, sanajan ora entuk akeh kertas boomerang bali menyang sampeyan.

Terus maca

Boomerang Blueprints dening Pierre Kutek

Link ing ngisor iki pengaruh banget ing jagad boomerangs, mulane aku pantes diwenehi kiriman kanggo nyorot.

Sing miwiti kaya aku, utawa kepengin weruh, kudu dipikirake. Ahli boom mesthi ngerti, nanging minangka sumber referensi sing umum.

Iki situs web saka pierre kutek ing ngendi kita bisa nemokake database rencana boomerangs kanthi atusan rencana sing kasedhiya

pesawat boomerangs

Tanpa mangu Kompilasi gambar boomerangs paling apik sing bisa ditemokake ing internet.

Terus maca

Boomerang nganggo CD utawa DVD

Dheweke ujar manawa ora nggatekke pancen wani…. lan bukti iki minangka upaya kanggo gawe boomerang nganggo cd, sing dadi kegagalan lengkap.

Nanging amarga jenengku sing wis mbukak blog, Boomeralia nyaranake, kita bisa ndeleng rencana lan prototipe boomerang nganggo CD

Lan aku duwe hak muter CD / DVD

Punika a Boom Stanislaus, Aku isih ora ngerti sapa dheweke lan sapa sing pengin dirujuk

boomerang nganggo cd

Terus maca

Mbangun boomerang 1

Aku wis dawa pengen gawe boomerang dhewe. Ana situs web kanthi rencana rinci lan penjelasan babagan bahan sing bakal digunakake lan cara konstruksi.

Nanging kaya biasane, aku kudu mbuktekake apa sing dakpentingake, lan kanggo ngalami sanajan akeh wong sing menehi saran supaya ora setuju.

Aku ora bakal nerbitake postingan iki, nanging kepiye kesalahan uga gumantung, iki ing upaya kanggo nggawe boomerang buntut putih.

Gagasane gampang banget. Aku duwe boomerang, Aku nggawe cetakan banjur isine lem putih.

lempung lan kayu boomerang

Terus maca

Kepiye cara mbuwang boomerang

Sanajan ing blog iki isine asli utawa ditambahake karo kita, kita nggawe istiméwa kanggo ngirim artikel iki babagan cara mbuwang boomerang sing menurutku penting kanggo kabeh wong sing pengin miwiti hobi / olahraga iki.

Mangkene ....

Artikel lan foto sing dijupuk saka boomeralia. saka ngendi dheweke ngidini reproduksi artikel.

Nyekel sing sampeyan seneng yen sisihane rata ana ing njaba. Ora dadi masalah shovel, yaiku nganggo driji loro utawa tangan kabeh. Sampeyan kudu bisa

  • Push maju banget
  • Wenehi rotasi cukup, sing paling penting lan angel yaiku nyithak rotasi

Kita bakal nyekel boomerang kaya sing dikarepake, yen sisih rata ana ing njaba lan sisih lengkung paling cedhak karo rai. Genggeman apa wae sing kita lakoni anggone menehi kekuwatan sing cukup. Boomerang kejiret dening bagean cembung menyang tembak. Sisih rata mesthi metu. Sketsa iki tangan tengen

carane mbuwang boomerang
ANGGA ANGIN

Terus maca

Mbangun lan mabur boomerang

Ayo nyoba gawe boomerangSanajan dhasar, pesawat kasebut nduweni penerbangan sing sampurna lan bakal mulang babagan aerodinamika sing bisa ditrapake kanggo proyek liyane.
Apa sing diarani boomerang? Sejatine swiwine sing amarga wujud, profil lan jinis peluncuran sing ditindakake, mula bisa diterbitake lan bali menyang kita. Napa iki kedadeyan? Kanthi model profil sayap kanthi cekap, kita bisa ngasilake tekanan murah ing sisih ndhuwur lan luwih dhuwur ing sisih ngisor, mula nggawe sing diarani efek angkat "kaya-kaya kita ngowahi perilaku gravitasi". Kabeh masalah kasebut bakal luwih becik ditangani ing artikel liya sing bisa diarani Napa pesawat mabur?

Terus maca