Carane nggawe banyu suling

banyu suling, apa iku lan nggunakake lan kaluwihan

Ing artikel iki, aku bakal nerangake carane nyuling banyu kanthi macem-macem cara. Kita uga bakal weruh apa banyu suling, panggunaan lan bedane karo jinis banyu liyane.

Apa

Kanggo mangerteni kanthi becik proses distilasi banyu kita kudu ngerti apa iku banyu suling.

Banyu sulingan Iku banyu kang wis dibusak impurities lan ion lan uyah.

Carane nyuling banyu

Kabeh cara adhedhasar distilasi banyu, yaiku, ing penguapan lan kondensasi sabanjure.

Distilasi minangka proses pemisahan, nanging minangka pemisahan fisik, dudu reaksi kimia.

Terus maca

Cara nggawe kertas kerajinan

carane nggawe kerajinan kertas

Ayo dadi nerangake carane nggawe kertas kerajinan kanthi indikasi Jan Barbé sing ngasilake kertas kerajinan kanthi profesional. Sampeyan bisa entuk ing omah yen pengin lan ngarani kertas krasan. Kasunyatane yaiku kepingin weruh carane nerangake kabeh proses, kepiye lan kenapa.

Aku njupuk ide-ide utama saka video kasebut lan nambahake anotasi. ing ndhuwur kabeh mbandhingake proses iki karo proses penciptaan Washi.

Muga-muga video kasebut online kanthi suwe, nanging yen ilang paling ora indikasi bakal tetep.

Sawise iki, kita mung kudu miwiti nggawe kertas dhewe kanggo macem-macem kegiatan DIY lan macem-macem gadget.

Bakal seneng sampeyan, Washi, kertas kerajinan Jepang lan artikel ing Cara ngolah ulang kertas

Terus maca

Cara nggawe sofa saka palet

Cara nggawe sofa saka palet

Musim panas iki, kita wis ngowahi sofa lawas sing ana ing omah salah siji sing wis digawe saka palet. Sejatine iku dudu proyekku, ide, kekarepan lan karya kasebut wis dakkandhakake karo bojoku. Wektu iki aku wis menehi dhiri kanggo mindhah palet saka sawijining papan menyang papan liya lan turu yen wis kumpul.

Sofa palet modis. Dheweke apik banget, apik banget, gampang dibangun lan cocog kanggo teras lan kebon. Dheweke umume dadi adol kit kasebut kanggo dipasang utawa bantal khusus.

Kita wis milih cara paling gampang kanggo nindakake. Ana macem-macem variasi ing sofa palet, nanging iki gampang banget.

Kita duwe sawetara bagean babagan subyek DIY lan palet y Perabotan karo Palet

Terus maca

Catapult dolanan

bocah dolanan katapult

Ayo goleki carane nggawe iki gampang katapel bocah sing digawe nganggo jepit klambi lan es krim. Iki kanggo bocah-bocah. Kasedhiya sawetara wektu kanggo mbangun lan banjur muter macem-macem jinis proyektil.

Kita bakal njupuk kesempatan kanggo nerangake macem-macem konsep lan data babagan katapel ing sejarah lan perang gumantung karo umur bocah.

Terus maca

Saluran kanggo kapsul kopi

Saluran krasan kanggo polong kopi

Aku arep mulang sampeyan got sing gampang banget nanging efektif banget kanggo kapsul kopi. Pancen gampang banget, mula aku kepengin ngerti pengin nindakake tutorial utawa ora, amarga dudu langkah demi langkah, yaiku langkah siji. Nanging aku seneng karo solusi saben dina sing bisa ditindakake sapa wae karo obyek saben dinane.

Nanging sing jelas yaiku manawa saben wong sing duwe pembuat kopi kapsul, ing Dolce Gusto, ora bisa mbuwang kapsul kanthi macem-macem sebab. Amarga kita ngotorake lan amarga mbuwang sethithik sithik lan uwuh saka sampeyan.

Yen sampeyan dadi petani kopi, sampeyan bisa uga kepengin sinau babagan 2 artikel babagan cara nggawe roasters kopi

Terus maca

Trik lan hack kanggo motret

Aku ngerti aku a Video trik fotografi Cooph lan narik utas sing pungkasane dak langganan Saluran Youtube Sampeyan lan gumun karo kesederhanaan trik sing digunakake lan asil sing dipikolehi.

Peretasan lan peretasan fotografi krasan

Apa sing diwulangake yaiku entuk efek apik tenan wani nyoba prekara anyar lan imajinasi. Sanajan mesthine, pungkasane aku mbayangake yen asil sing dipikolehi ing aplikasi trik sing padha digunakake dening profesional lan amatir bakal dadi ala banget. Aku ngira iki bakal menehi dhaptar «samesthine / kasunyatan» sing kita kepengin weruh

Lan kita njupuk kesempatan kanggo klompok kabeh Tutorial DIY ing bagean sing padha karo 4 artikel saka Photography DIY, nanging kita wis duwe sawetara trik ing dhaptar kasebut.

Terus maca

Cara nggawe dehumidifier krasan

Krasan sederhana, tanpa elektronik utawa mekanisme. Ayo ayo dehumidifier kanggo njupuk kelembapan saka lemari, kamar utawa ing endi wae sing dikarepake.

Cara nggawe dehumidifier krasan

Kita bisa ngomong babagan 2 jinis dehumidifier:

  • Desicants sing nggunakake gel silika
  • Kanthi kompresor lan kondensor

Dehumidifier Desiccant

Kita ngomong babagan cara kanggo asor cilik, becik kanggo lemari lan ruang tertutup.

Iki dudu obat sing mesthi, nanging mung mbantu kita supaya bisa duwe lingkungan sing luwih garing.

Kanggo ruangan cilik, ing kontainer

Aku ora ngerti apa sampeyan ngerti, nanging toko hardware lan toko mewah adol kothak plastik sing nyedhot kelembapan.

Terus maca

Cara nggawe cangkir bir Viking dhewe

Apa sampeyan cervercero? Ya, iki ora bisa ilang ing omah sampeyan. Lan yen sampeyan ora, iku hadiah sing paling apik, digawe karo tangan sampeyan dhewe ... Ayo dideleng carane nggawe cangkir bir Viking.

"Viking" yaiku tutorial sing jarene aku durung verifikasi manawa Viking nindakake kaya ngono. Nanging kita njupuk lisensi kasebut amarga DIY sing apik banget ora ana ing Instructable.

Cara nggawe mug bir Viking krasan

Kendi digawe saka kayu-kayuan kayu lan alat dhasar, kapak lan piso. Kayu sing dipilih yaiku elderberry. Nalika milih kayu, kudu dipikirake gandum lan gandum saka kayu kasebut. Supaya dudu kayu simpul, nanging gandum apik lan vena sejajar, bakal luwih gampang ngethok.

Terus maca

Cara nggawe tisu bayi

Yen sampeyan dadi wong tuwa, sampeyan bakal nggunakake tisu bayi lan minangka salah sawijining prekara sing wiwit tes sampeyan ngerti manawa sampeyan bakal terus nggunakake selawase. Cara nggawe tisu bayi krasan

Aku nggawa tutorial babagan carane nggawe tisu basah, sing bisa digunakake kanthi apik karo bayi utawa kanggo keperluan domestik. DIY saka «caserote».

Tisu sing dipikolehi iki regane murah, sanajan bakal angel ngganti komersial kanthi komersial, sejatine yen sampeyan wis entek lan toko ditutup utawa plancong utawa bayi sampeyan duwe lelungan saka intoleransi bahan kimia sing ana ing tisu komersial, banjur tutorial iki bisa migunani kanggo sampeyan.

Terus maca

Cara nggawe digitalisasi buku

Kita bakal weruh kepiye carane nggawe digitalisasi buku kanthi cara cepet banget lan krasan.

Digitizing buku mesthi ana 2 bagean, sing pertama entuk gambar teks lan sing liyane gambar iki dianggep nganggo OCR, a Piranti lunak Pangenal Karakter Optik

Digitize buku menyang ebooks

Biasane, buku dipindai saben kaca, iki proses sing alon banget amarga kompleks amarga duri buku, sing mbengkokke kaca banjur OCR ora ngerti tembung kasebut kanthi apik. manawa akeh wong sing mbuwang supaya bisa nggampangake proses pemindaian.

Terus maca