Drupal vs WordPress

Kauntungan lan kerugian Drupal lan wordpress. Nalika milih saben cms

Aku ngakoni sing mesthi Aku wis tresna karo Drupal. Nanging aku gumun karo kesederhanaan WordPress.

Konsep umum sing isih ana yaiku Drupal digunakake kanggo proyek gedhe lan WordPress kanggo kabeh jinis proyek. Nanging yen gampang kaya blog pribadi, situs web bisnis, toko cilik, lsp. Luwih becik nggunakake WordPress.

Yen sampeyan ora ngerti Drupal kanthi tuntas, temokake apa

Lan WordPress iku bisa nginstal, ngatur lan nggunakake sapa wae. Lan adhedhasar plugin, kita bisa menehi akeh fungsi lan ngonversi saka e-commerce menyang LMS utawa situs web statis. Nanging, perasaan sing diwenehake Drupal kanggo pangguna sing diwiwiti dadi webmaster saya mumet.

Terus maca

Apa Drupal

Apa Drupal. Kanggo sapa, sejarah lan liya-liyane

Drupal minangka CMS kanggo nggawe situs web sing dinamis. Kaya kerangka kerja CMS liyane, Drupal duwe antarmuka modular sing ngidini pangembang bisa ngatur lan ngluwihi sistem CMS.

Iki minangka alat manajemen konten sing apik, kerangka kerja kuat kanggo aplikasi web, lan uga platform penerbitan sosial sing apik.

Kanthi Drupal kita bisa nggawe apa wae sing kita bayangke.

Situs web lan komunitas sampeyan Drupal.org dadi Drupal merek dagang kadhaptar dening Dries Buytaert

Terus maca