Gagasan kanggo LEGO Boost sampeyan

LEGO Boost gagasan kanggo entuk paling metu saka iku

Akeh wong mung mbangun 5 kumpulan sing teka ing instruksi saka kit petugas lan sing wis kita deleng ing blog lan tetep diblokir tanpa ngerti apa sing kudu ditindakake.

Nanging sing nyenengake yaiku nggawe inovasi lan nggunakake potongan kasebut, utamane mobiles kanggo nggawe rakitan dhewe. Dadi aku bakal menehi sampeyan carane njaluk gagasan apa sampeyan bisa nindakake karo ngedongkrak LEGO Panjenengan ing macem-macem tingkat, saka kumpulan kanggo anak, kanggo integrasi karo hardware liyane kanggo liyane technical.

Kanggo nambah LEGO Boost, aku menehi sawetara tips.

Lego Boost lan Scratch

Scratch Ekstensi kasedhiya kanggo LEGO Boost, LEGO Minsdtorm EV3, lan LEGO WeDo 2.0. Nambah opsi, pamblokiran anyar tartamtu kanggo sesambungan karo sensor LEGO.

Iki ngira kita a ekstra ing fungsi ro kitabots, amarga bocah-bocah bakal bisa ngetrapake kabeh keuntungan saka basa sing prasaja iki ing kreasine.

More montages

Ana situs web sing nggawe rakitan anyar kanthi bagean saka Kit Boost. Salah sijine yaiku bricodelab sing nuduhake kita

  • Vernie junior
  • Pinball
  • Dekorasi endhog
  • Sensor miring
  • sawetara tutorial menarik

Nalika aku nemokake situs anyar, aku bakal nganyari artikel kasebut. Yen sampeyan ngerti apa wae, mangga tinggalake komentar.

Buku

Pilihan liyane sing durung ditemokake. Aku weruh sing ana macem-macem buku karo kumpulan anyar kanggo LEGO Boost, kanthi sawetara konstruksi anyar. Iku misale jek pilihan apik sing aku pengin maneh sadurunge menehi saran.

Yen sampeyan duwe masalah sambungan Bluetooth, Aku ninggalake sampeyan trick kanggo meksa.

Pemrograman lan integrasi hardware

Bagian iki maju. Dheweke ora dadi pilihan kanggo bocah-bocah. Nanging ya kanggo wong diwasa sing seneng programming, hardware lan piranti hacking kanggo entuk asil sing paling apik lan ngeksploitasi kabeh kemampuane.

Supaya kita bisa ndeleng nggunakake, saka Bluetooth pos Powered Up minangka Pindhah Hub, perpustakaan kanggo Python, Arudino, ESP32, Nodejs. Digunakake ing IoT, AI, integrasi karo ARduino, karo Raspberry, Alexa, lsp.

Yen sampeyan ngerti luwih akeh, aja ragu-ragu supaya kita ngerti.

Deja un comentario