Cara nggawe bal-balan ing Piala Dunia 2018, 2014 lan 2010

Miturut panjaluk kancaku Edgardo Ngaku ing facebook (a retak saka boomerangs) Aku ninggalake sawetara video lan informasi sethithik babagan kepiye carane nggawe bola sepak bola piala dunia.

Bola Piala Dunia Afrika Selatan kanggo Piala Dunia FIFA 2010, jenenge Adidas jabulani. Digawe dening Adidas lan dirancang lan dikembangake ing Universitas Loughborough, ing Inggris. Tembung kasebut Jabulani tegese ing Zulu: ngrameke

bal dunia 2018, 2014 lan 2010

Bal kasebut digawe saka 8 panel kanthi dimensi sing kaiket kanthi termal, digawe saka etilena-vinil asetat (EVA) lan poliuretan thermoplastic (TPU) kanggo nggawe bal sing bunder kanthi sampurna.

Terus maca

Kepiye cara nggawe kertas pasir

Apa sampeyan kepengin ngerti cara nggawe bahan lan obyek? Coba delengen Kepiye carane nggawe

Dina iki kita nggawa cara nggawe kertas wedhi.

Gulungan kertas gedhe diluncurake, lan dilebokake menyang printer sing nyetak gandum sing bakal ana gelas kertas, kayata P80

Ing gulung liyane, lem ditrapake ing sisih sing ora dicithak. Kanggo narik pari-parian (kristal) ing kertas sing dipasang, diisi daya listrik lan narik supaya akeh sing kecepet ing lem.

Terus maca

Cara nggawe bola paintball

Wingi Otrebor takon ing forum babagan pitakon babagan carane nggawe bal Paintball krasan. Kita durung bisa ngrampungake pitakon sampeyan, nanging muga-muga kiriman iki menehi sampeyan ide lan sampeyan bisa nuduhake dheweke

Kita wis nggolek informasi, ing basa Spanyol lan Inggris, lan sejatine kita durung nemokake solusi krasan. Bola iki luwih kompleks tinimbang ora dianggep priori.

bal painball krasan

ing bal Iki digawe nganggo produk panganan sing bisa biodegradable, bisa dipangan lan ora ana sing kedadeyan.

Kapsul digawe saka gelatin kanthi kombinasi produk panganan liyane, rahasia. Interioré kanthi pewarnaan panganan lan poliethelin glikol, digunakake kanggo sirup.

Terus maca