Cara nggawe layangan prismatik krasan

Yen sampeyan pengin proyek rampung akhir minggu iki. Kita wis nemokake seri 5 video kasebut dheweke nerangake langkah demi langkah kanthi rinci babagan cara nggawe layangan "prismatik"

Iki minangka layangan prismatik kanthi basis segitiga, lan kanggo pambangunane, kita bakal nggunakake sedotan kanggo struktur lan kertas tisu.

Kita wiwiti karo bahan sing dibutuhake kanggo nggawe layangan.

Terus maca

Bumblebee - Kite Kertas Anak

Kita bakal nuduhake kepiye gawe layangan kertas sing sederhana, apik banget kanggo bocah cilik, ing omah utawa ing bengkel.

layangan kertas

Iku babagan layangan bumblebee digawe dening Nil Velez

Layang layang iku selembar kertas A3 sing dobel, stapel lan benang njahit dipasang lan siyap mabur.

Dadi luwih becik, diwenehi tandha ing endi sing penting kanggo stapel, wenehake lembar kasebut marang bocah-bocah supaya bisa nggambar lan nalika wis rampung nyimpen lan muter.

Terus maca

Sayap Decathlon 185

Yen sampeyan maca iki mesthine amarga sampeyan wis tuku. Nuwun sewu. Sampeyan wis nggawe kesalahan sing padha karo aku, nanging ... Terus maca