Kursus Pembelajaran Mesin

Tinjauan lan pendapat kursus mesin pembelajaran google

Aku mung nggawe kursus pangembang Kursus Mesin Pembelajaran Google Machine. Kursus pambuka, kanggo menehi konsep dhasar lan ndeleng conto implementasi nyata karo TensorFlow. Conto-conto iki yaiku sing menehi semangat supaya aku nglakoni.

Crash vs Machine Learning Coursera

Iki minangka kursus sing luwih sederhana tinimbang Sinau Mesin Coursera lan luwih praktis. Ngomong manawa kursus Coursera fokus marang sampeyan ngerti cara algoritma bisa digunakake kanthi matematika nalika ing Crash Google, algoritma kasebut meh kaya kothak ireng, menehi panjelasan sethithik lan mulang supaya sampeyan ngleksanakake kanthi Aliran Tensor.

Lan iki bedane gedhe. Kursus Google, sanajan nerangake konsep lan algoritma liyane sing beda babagan Learning Machine, mulang supaya kita ngetrapake lan miwiti nggunakake TensorFlow lan Keras.

Kabeh latihan rampung karo Google Colab, kanthi kita wis duwe lingkungan pangembangan sing disiapake. Beda banget karo kursus Cursera sing cocog karo Matalab utawa Octave kanggo ngetrapake algoritma. Nanging sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa saka Tensorflow utawa cara ngatasi masalah nyata.

Ngutip komentarku ing review kursus kasebut

Iku cukup teori. Nanging bisa uga katon kaya cara sing apik kanggo miwiti amarga sampeyan ora mung bakal sinau apa sing kudu ditindakake, nanging sampeyan kudu nindakake.

- Kapan milih siji algoritma utawa liyane.

- Cara milih lan netepake paramèter sing beda-beda.

- Masalah apa sing bisa muncul karo algoritma lan utamane langkah-langkah sing kudu ditindakake.

Sampeyan bisa nindakake kursus Google Crash Machine Learning sanajan sampeyan ora duwe matématika tingkat tinggi, Andrew Ng's Coursera ora

Agenda: Apa sing katon ing kursus kasebut

kursus pambuka kanggo sinau mesin

Kaping pisanan, sampeyan miwiti karo panjelasan babagan Machine Learning, konsep utama lan jinis masalah. Lan kanthi iki, saiki wayahe ngobrol babagan poin ing ngisor iki. Ngapura manawa ana akeh istilah ing basa Inggris, nanging kursus kasebut nganggo basa Inggris (sanajan gampang banget ngetutake) lan akeh tombol sing ora duwe terjemahan, utawa yen diterjemahake bakal ilang makna, amarga ing konteks kasebut Mesin Sinau kabeh wong lan ing kabeh situs kasebut nganggo basa Inggris.

  • Regresi Linear utawa Regresi Linear
  • Kerugian kuadrat: fungsi kerugian sing populer
  • Gradien Down lan Gradient Stochastic Down
  • Tingkat sinau utawa tingkat sinau.
  • Generalisasi
  • Overfitting
  • Validasi disetel
  • Nyebrang fitur kanthi nyebrang vektor sing siji-panas
  • Nolikarialitas
  • Regularization (kesederhanaan lan sparcity) (L1 lan L2)
  • Kemunduran logistik
  • Klasifikasi
  • Akurasi, presisi lan Kelingan
  • Kurva ROC lan AUC
  • Jaringan saraf (Latihan, Siji vs Kabeh, Softmax)
  • Embeddings

Kaya sing dakkandhakake, bisa digunakake karo Google Colab.

Kanggo sapa iku

Yen sampeyan miwiti lan pengin sinau ngetrapake conto sing gampang. Cara sing apik kanggo miwiti.

Mesthi ana 15 jam sing bisa ditindakake kanthi kacepetan, lan sanajan ana olahraga, sampeyan ora prelu nggawe pangiriman utawa lulus tes.

Kursus kasebut gratis.

Lan saiki iku?

Amarga cepet, aku mesthi bakal ngerteni sisane sing ana ing Google.

Saliyane terus nyoba sawetara kursus sing wis ditinggalake ing dhaptar kanggo ndeleng kepiye kahanane lan yen aku nindakake prekara sing serius wis luwih maju.

Aku duwe proyek serius kanggo nggawe alat sing digunakake lan sing dibutuhake saiki yaiku miwiti ngetrapake kabeh sing wis dakkerteni ing wektu iki lan kanggo nglawan masalah sing sejatine.

Aku bakal terus nglaporake kemajuan ing blog.

Deja un comentario