Cara nggawe rodha hamster saka hard drive

Ing kene kita duwe cara liya njupuk kauntungan saka hard drive lawas, dilakoni karo dheweke setir kanggo hamster. Gagasan roda hamster "teknologi" iki supaya sepi bisa digawe supaya swara hamster mlayu ing njero ora ngganggu kita.

hamster mlaku ing rodha digawe nganggo hard disk

Yen sampeyan pengin tuku rodha hamster bisu ing toko pet sampeyan bakal sok dong mirsani manawa regane cukup larang. Kanthi hack iki, sampeyan bakal entuk hamster mlaku kanthi cepet sanajan ora rame.

Kita butuh hard disk, sing kudu ngekstrak poros motor.

Terus maca

Cara nggawe pakan manuk kebon krasan

Musim semi saiki lan kebon, kebon lan kutha kebak manuk wiwit musim panen.

Yen sampeyan duwe kebon, utawa sawetara papan ing endi manuk teka, kita bisa nggawe feeder sing murah banget nganggo piring Ikea.

carane nggawe pakan manuk

Bedane feeder iki lan liyane sing bisa digawe karo bahan liya yaiku glamor luwih apik tinimbang sing digawe nganggo botol plastik.

Bahan sing dibutuhake diwakili ing gambar ing ngisor iki, sithik banget lan murah banget.

Terus maca

Cara nggawe generator CO2 krasan kanggo akuarium

Kanggo kabeh sing duwe utawa pengin nggawe akuarium, aku yakin informasi iki bakal migunani ;-)

iku carane nggawe generator CO2 krasan kanggo akuarium.

Generator CO2 digunakake kanggo nyepetake fotosintesis tanduran, supaya tuwuh lan tuwuh kanthi cepet, lan ing wektu sing padha digunakake minangka reduksi PH.

Kanggo generasi CO2 dhewe, mung gula, ragi alami (ragi kraton ora disaranake amarga ngemot sawetara komponen kimia) lan banyu sulingan.

Dhukungan digawe karo botol Coca-Cola.

Terus maca