Gagasan kanggo LEGO Boost sampeyan

LEGO Boost gagasan kanggo entuk paling metu saka iku

Akeh wong mung mbangun 5 kumpulan sing teka ing instruksi saka kit petugas lan sing wis kita deleng ing blog lan tetep diblokir tanpa ngerti apa sing kudu ditindakake.

Nanging sing nyenengake yaiku nggawe inovasi lan nggunakake potongan kasebut, utamane mobiles kanggo nggawe rakitan dhewe. Dadi aku bakal menehi sampeyan carane njaluk gagasan apa sampeyan bisa nindakake karo ngedongkrak LEGO Panjenengan ing macem-macem tingkat, saka kumpulan kanggo anak, kanggo integrasi karo hardware liyane kanggo liyane technical.

Kanggo nambah LEGO Boost, aku menehi sawetara tips.

Terus maca

Hub Gerakan Nguatake Lego

Lego Boost Brick Move Hub

El Kit robotika Lego Boost adhedhasar telung bagean aktif, ing saubengé kabeh sisane dipasang.

Sing paling penting yaiku Move Hub sing ngemot motor kanthi 2 sumbu lan modul Bluetooth kanggo nyambung karo tablet utawa seluler. Amarga kabeh ing Boost rampung liwat app.

Loro potongan liyane yaiku motor liyane lan sensor jarak lan warna.

Terus maca

Apa LEGO Boost

Apa pandhuan lengkap lego boost

LEGO Boost minangka kit wiwitan robot kanggo bocah adhedhasar potongan LEGO.. Kompatibel karo LEGO lan Techno tradisional, dadi sampeyan bisa nggunakake kabeh potongan-potongan ing majelis mbesuk.

Natal iki Wong Telu Wicaksana menehi putri LEGO® Boost 8 taun kanggo putri. Sejatine aku ndeleng dheweke luwih awal. Aku ora pengin ngenalake anakku babagan masalah rumit, nanging dheweke wis suwe njaluk lan kasunyatane, pengalaman kasebut pancen apik banget.

Dianjurake kanggo bocah umur 7 nganti 12 taun. Yen bocah wis biasa main karo LEGO, majelis kasebut ora bakal nemoni masalah. Lan sampeyan bakal ngerti manawa ing antarane pratondo app lan sawetara panjelasan saka sampeyan, dheweke bakal langsung sinau nggunakake program blok.

Regane udakara € 150 sampeyan bisa tuku kene.

Terus maca