Keramik Laut

Sea Pottery, apa ta, jinis, koleksi lan informasi luwih lengkap

Miturut Sea Pottery, kita ngerti kabeh potongan keramik utawa jubin sing, kayadene Gelas Laut, dirusak dening segara, dening tlaga utawa kali, sanajan sing paling umum yaiku nemokake ing pesisir. Yen sampeyan ora ngerti apa Kaca Laut ndeleng pandhuan.

Kejabi Sea Pottery uga diarani Stoneware Sea Pottery. Aku ora ngerti jeneng ing Castilian, bisa uga jarwane yaiku keramik laut utawa keramik segara, keramik laut grés. Kombinasi apa wae katon valid, nanging aku mikir yen ing kasus kasebut luwih becik nggunakake jeneng Inggris.

Iki dudu topik sing dibahas banget lan kita meh ora bisa nemokake informasi ing Internet. Ya, ana potongan sing kasedhiya kanggo tuku ing situs kaya Etsy utawa eBay, nanging ora akeh wong sing nuduhake koleksine utawa nyoba ngelasake utawa nggawe normalake.

Aku gumun nalika saka potongan-potongan tembikar cilik kasebut, dheweke bisa nemokake obyek asli lan nggunakake minangka alat arkeologi nganti saiki lan luwih ngerti sejarah produksi lokal. Dheweke ngomong babagan relevansi khusus ing fragmen sing ditemokake ing tlaga gedhe. Ing kene ing Spanyol, lan utamane ing wilayahku, cedhak karo pabrikan jinis material paling gedhe ing donya, aku mikir manawa identifikasi obyek kuna ora gampang banget.

Klasifikasi lan jinis

Ing Asosiasi Kaca Laut, dheweke ngomong babagan klasifikasi miturut kerapatan lan suhu tembak lempung ing:

  • Crockery. Suhu tembak sithik sing nyebabake bahan keropos lan kurang padhet.
  • Stoneware. Suhu masak sing sedheng. Bahan non-keropos, lancip lan kompak nanging ora duwe tampilan vitreous kaya porselin
  • Porselen Suhu masak sing dhuwur. Keras banget lan vitreous, warna putih.

Dening duwe gambar, pola lan warna sing beda-beda, potongan sing apik banget lan menarik ditinggalake kanthi bunder lan keramik sing wis dipakai.

Aku wis miwiti koleksi sithik amarga aku yakin manawa sampeyan bisa entuk potongan sing apik banget lan koleksi kaendahan sing luar biasa.

Aku ninggalake sawetara foto potongan sing ditemokake nganti saiki

Koleksi kula

Koleksi koleksi tembikar Laut

Aku cukup beruntung bisa manggon ing cedhak segitiga kothak lan aku ora ngerti apa bedane yen aku nemokake potongan Pottery Sea sing "cukup", tanpa lunga menyang papan panas sing aku yakin bakal ana luwih saka biasane .

Dheweke dudu barang sing apik, uga aku durung bisa njupuk foto sing paling apik (nanging) nanging suwe-suwe aku yakin manawa ana sing luwih apik. Tujuane karo koleksi iki yaiku golek obyek sing apik. Salah sawijining cara kanggo nyedhaki seni. Ora liya.

Potongan porselen ora ana, sing putih sing katon ing gambar umum amarga wis dibakar lan ora ana sing bisa dideleng ing foto kasebut. Aku bakal nyiyapake kothak piranti cilik kanggo foto sing apik.

Sumber lan sumber daya

1 panginten ing «Sea Pottery»

  1. I. Tembikar laut jaman biyen, kaca segara, lan watu sing dadi mineral permata lsp. koleksi tembikar segara saya gedhe. Kepiye carane ngerteni kapan asale lan yen regane larang.

    jawaban

Deja un comentario