Lego® Charm | Дизни. Куќата Мадригал и многу повеќе

Филмска колекција Шармот на Дизни во LEGO се состои од три комплети. Идеален е за сите љубители на авантурите на членовите на куќата Мадригал, Мирабел, Бруно и сите членови на оваа љубопитна куќа.

Изберете го комплетот што најмногу ви се допаѓа. Ако сеуште го немате, почнете со...

Куќата Мадригал (43292)

Сетот ја пресоздава познатата куќа на Мадригал од филмот Enchantment на 3 ката. Главен елемент на филмот и кој би можеле да го сметаме за уште еден лик, бидејќи силата на Мадригалите и нивната моќ лежи во важноста на семејството, а во овој случај тоа е претставено со оваа смешна куќа со магични врати, тајни премини и плочки кои комуницираат со Мирабел.

Шарм за лего мадригал куќа

Комплетот од 43292 парчиња (587) доаѓа со 3 знаци. Баба, Антонио и Мирабел. Станува збор за куќа со 3 ката и 5 соби.

Следниве комплети се различни, бидејќи тие се собите на секој лик, во форма на актовка, кога е затворена тоа е магичната врата, а кога ја отворате е собата. Тие можат да се заклучат и транспортираат каде што сакате.

En Икаро зборуваме за ЛЕГО

Волшебната врата на Антонио (43200)

Антонио е најмалиот член на семејството и последниот кој го разбудил својот дар или моќ, што се состои од разговор со животни. Неговата соба е една од најсмешните. Насекаде џунгла полна со животни. Оваа врата е твоја соба.

Лего Антонио соба

Сетот (43200) има 99 парчиња и вклучува различни ликови. Антонио, Мирабел и неколку животни.

Волшебната врата на Изабела (43201)

Уште една магична врата, само што овој пат одговара на собата на Изабела, каде што можеме да пиеме чај и да создаваме цвеќиња.

собата на лего Изабела

Сетот (13201) доаѓа со 114 парчиња. И ликовите Мирабел и нејзините две сестри.

Никој не зборува за Бруно

Познатата песна овој пат изгледа ќе се оствари. „За Бруно не се зборува – не – не“

И тоа е дека ми недостигаат други сетови кои многу би ми се допаднале. Дефинитивно би сакал да најдам сет посветен на Бруно, било да е тоа неговата стара соба, дупката во ѕидот каде што живеел или нешто поврзано, но тој е еден од најинтересните ликови во целиот филм и заслужува да биде претставен. со комплет за него.само.

Оставете коментар