Како да поправите полнач за лаптоп или лаптоп

дефекти и поправка полнач за лаптоп и лаптоп

Полначот за лаптоп е уред кој лесно се оштетува. Има тенденција да бара многу хитови и оние што ги купуваме од Кина многу поевтини од официјалните брендови се со послаб квалитет. Само со нивното отворање го сфаќаме ова.

Во оваа статија ќе ги видиме главните причини за неуспехот, како да отворите полнач и како да ја поправите наједноставната и најчестата грешка, кршењето на кабелот и неговото заштитување.

Продолжете со читање