Ikkaro Shtë një faqe në internet ku unë kap të gjitha njohuritë që po marr në temat që më interesojnë. Eksperimente, Arduino, kollitja, riciklimi dhe ripërdorimi i objekteve, riparime, Motorë, Natyrë dhe shumë gjëra të tjera që kam mbledhur gjatë më shumë se 11 viteve të jetës së blogut

Artikujt e fundit

Këto janë artikujt më të fundit në blog. lajmet e fundit për ndonjë nga temat që ne shkruajmë për ata nostalgjikë për formatin e blog-ut që janë të interesuar për rendin kronologjik të temave.

Eksperimente në shtëpi

Një nga seksionet tona kryesore, më i vjetri dhe ai që kam më shumë dashuri. Janë eksperimente që mund t’i bëjmë në shtëpi me materiale të zakonshme.

Një faqe në internet shpikje?

Po. Një vend për të folur rreth shpikjeve shtëpiake, kurioz. Zgjidhje që e bëjnë jetën tonë më të lehtë ose që ne arrijmë të zgjidhim një problem dhe nuk kemi mjetet ose materialet e nevojshme.

Ne riciklojmë, çmontojmë mekanizmat për shpikjet tona, mbledhim të gjitha llojet e objekteve që njerëzit e tjerë i hedhin dhe i rikthejmë ato.

Nuk ka të bëjë vetëm me shpikje, por me një mënyrë jetese.

Shpikje dhe sulme të vogla të ditës në ditë që e bëjnë jetën tonë më të lehtë ose thjesht krijojnë dhe shpikin për kënaqësi duke ditur se mund të arrish të bësh gjërat që dëshiron. Për të sfiduar mendjen tuaj.

natyrë

Unë e konsideroj veten një natyralist. Kam qindra foto, libra dhe shënime mbi bimët, zogjtë, faunën, malet, lumenjtë, gjeologjinë, meteorologjinë dhe gjithçka që lidhet me natyrën. Artikujt në këtë seksion, përveç informacionit në lidhje me një bimë ose një zog, përfshijnë të dhëna që po mbledh për shikime dhe eksperimente që mund të bëj.

libra

Kjo është një zonë tjetër e shkëlqyer e uebit. Unë flas për librat që lexoj dhe shënimet që marr. Ato janë më shumë se rishikime, janë shënime që dua të kujtoj dhe "fara" librash, pikturash, autorësh, personazhesh, ngjarjesh historike për të cilat dua të di më shumë.

Ju doni të dini më shumë?

Përkundër asaj që mund të duket me të gjitha këto udhëzime hap pas hapi, Ikkaro është një thirrje për të ikur nga utilitarizmi.

Kjo është arsyeja pse shumë hacks, modifikime DIY, shpikje ose eksperimente të faqes nuk kanë një qëllim specifik ose një qëllim të dobishëm. Përkundrazi, ato janë për kënaqësinë e të mësuarit ose thjesht sepse diçka mund të bëhet në një mënyrë konkrete.

[mc4wp_form id=”12006″]