Ide për LEGO Boost-in tuaj

Idetë e LEGO Boost për të përfituar sa më shumë prej tij

Shumë njerëz ndërtojnë vetëm 5 asambletë që vijnë në udhëzimet e komplet oficeri dhe që kemi parë në blog dhe mbetet i bllokuar pa ditur çfarë të bëjmë tjetër.

Por argëtimi është të inovoni dhe përdorni pjesët, veçanërisht celularët për të krijuar asambletë tuaja. Kështu që unë do t'ju tregoj se si të merrni ide se çfarë mund të bëni me LEGO Boost-in tuaj në nivele të ndryshme, nga montimet për fëmijë, tek integrimet me pajisje të tjera për më teknikët.

Për t'i dhënë LEGO Boost edhe më shumë nxitje, po ju lë një sërë këshillash.

Lego Boost dhe Scratch

Zeroja Shtesat janë të disponueshme për LEGO Boost, LEGO Minsdtorm EV3 dhe LEGO WeDo 2.0. Shtimi i opsioneve, blloqe të reja specifike për të bashkëvepruar me sensorët LEGO.

Kjo supozon se ne a shtesë në funksionalitetin e ro tonëbots, pasi fëmijët do të jenë në gjendje të zbatojnë të gjitha përfitimet e kësaj gjuhe të thjeshtë në krijimet e tyre.

Më shumë montazhe

Ka faqe interneti që krijojnë asamble të reja me pjesët e Boost Kit. Një prej tyre është bricodelab që na paraqet

  • Vernie junior
  • Pinball
  • dekorues vezësh
  • Sensori i animit
  • disa tutorial interesant

Ndërsa zbuloj faqe të reja, do ta përditësoj artikullin. Nëse dini ndonjë, ju lutemi lini një koment.

libra

Një tjetër opsion ende për t'u zbuluar. Unë e shoh atë ka libra të ndryshëm me montime të reja për LEGO Boost, me mjaft ndertime te reja. Duket si një opsion i mirë që dua ta rishikoj përpara se të bëj ndonjë rekomandim.

Nëse keni probleme me lidhjen Bluetooth, po ju lë një truk për ta detyruar atë.

Programimi dhe integrimi i harduerit

Ky seksion është i avancuar. Ata nuk janë më opsione për fëmijët. Por po për të rriturit që e pëlqejnë programim, harduer dhe pajisje hakerimi për të marrë rezultatet më të mira dhe për të shfrytëzuar të gjitha aftësitë e saj.

Pra, ne mund të shohim përdorimet, të Bluetooth-it të pos Powered Up si Lëviz qendrën, biblioteka për Python, Arudino, ESP32, Nodejs. Përdoret në IoT, AI, integrime me ARduino, me Raspberry, Alexa, etj.

Nëse dini më shumë, mos hezitoni të na tregoni.

Lini një koment