Çfarë duhet të shikoni për të blerë një printer 3D

Nëse është kontakti i parë me të cilin keni bota e shtypshkronjave dhe printerëve 3D Ose sepse duhet të përdorni një ose sepse dëshironi ta blini dhe nuk dini vërtet se çfarë duhet të kërkoni, unë ju lë bazat dhe karakteristikat kryesore që duhet të merren parasysh për t'i krahasuar ato dhe për të zbuluar cili printer ju intereson.

Rep Rap Prusa i3 Printer 3D
Fuente: RepRap

Të jesh realist sot Printerët 3D nuk janë ende për përdoruesit përfundimtar, domethënë për publikun e gjerë. Nuk është si çdo pajisje ose vegël tjetër, që me pak njohuri ose interes mund ta përdorni. Këtu ju duhen ose disa njohuri ose të paktën disa shqetësime për të qenë në gjendje të përfitoni sa më shumë nga pajisja.

Vazhdoni të lexoni