Si të bëni një kungull Halloween

Mbrëmë bëra me nxitim kungulli im i parë Halloween. Nuk është aspak e komplikuar edhe pse më është dashur ta bëj natën dhe nuk kam dritat e nevojshme për të bërë fotografi të mira. Kungulli që do të shihni është gjithmonë i njëjtë edhe pse ndonjëherë duket me portokalli të ndritshme dhe herë të tjera ka një ton më të gjelbërt.

Materialet e nevojshme për të dekoruar një kungull Halloween

Këtë vit bleva një kungull, siç vendosën në etiketë Varieteti: Halloween, mirë, nuk na jep shumë informacion, zakonisht nga ato që kam lexuar (për të parë nëse dikush mund ta konfirmojë atë) që përdorin (Cucurbita PepoCucurbita e përzier, Cucurbita maksimaleCucurbita moschata) çfarë janë Kunguj amerikanë, të cilën ata e përdorin për të Jack o fanar, kjo është kungulli Halloween.

Vazhdoni të lexoni

Si të bëni një unazë me lapsa me ngjyra

Ky është një nga ata gjeniët e vegjël që ju ndonjëherë e gjeni veten në internet dhe se ata të bëjnë ditën tënde.

Po, ne do të mësojmë se si të bëjmë një unazë shtëpiake me lapsa prej druri, dhe se duket kështu, kaq ftohtë si kjo

Si të bëni një unazë shtëpiake me lapsa me ngjyra

Ju vërtet e donit atë. Epo, shikoni si bëhet, është shumë e thjeshtë. Edhe pse në fotot e tutorialit ata përdorin një torno ne mund ta bëjmë atë në një mënyrë më të bërë në shtëpi edhe pse do të investojmë më shumë kohë me ndonjë mjet shumëfunksional, madje edhe me mjete manuale.

Vazhdoni të lexoni

Si të bëni një mbulesë me gome EVA për të karikuar celularin tuaj

Shumë herë kur ne karikojmë celularin Ne nuk e dimë ku ta lëmë dhe përfundojmë duke e mbështetur në tokë, ose në majë të një radiatori, në një tavolinë të largët ku kablli ka mbetur i varur me rrezikun që kushdo që kalon pranë do të na e hedhë.

Unë jam duke shkuar për të bërë një shumë të thjeshtë rast për të mbajtur smartphone në ngarkuesin vetë dhe të harrojmë për këto probleme.

Mbështetëse ose mbulesë gome EVA për celular

Mund të bëhet edhe me kontejnerë të zbrazët të shisheve, duke bërë pak shportë, por rezultati është shumë më i shëmtuar.

Vazhdoni të lexoni

Ricikloni kanaçet e tonit

Fantastike dhe e thjeshtë zanat për të bërë me fëmijë. Ka të bëjë ricikloj ose ripërdor kanaçe të tonit për të marrë mbajtëse qirinjsh ose vazo lulesh. Ne do të marrim rezultate të shkëlqyera brenda pak sekondash.

si të bëni një mbajtëse qirinjsh me një kanaçe ton

Pra, le të merremi me biznesin.

Do të na duhen disa kanaçe të përdorura dhe disa kunja rrobash prej druri. Me ato prej druri është shumë elegante, por me piskatore plastike me ngjyra do të marrim edhe rezultate shumë të mira ;-)

Vazhdoni të lexoni

Si të bëni shënjat magnetike

A të pëlqen kapakët e shisheve të birrës?

Epo le t'i bëjmë ato magnetike. Kështu që? Për futini në frigorifer dhe tregoniTek bëni një lojë magnetike për shembull damë dhe me siguri mund të mendoni për disa përdorime të tjera.

pllaka magnetike shtëpiake për frigorifer

Vazhdoni të lexoni