Makina Cirin RC e mundësuar nga shirita gome

Papritmas i shihni dhe dashuroheni me pamjen e tyre. Sepse është e bukur, shumë e bukur dhe kur filloni të shikoni dhe të shihni se për çfarë është e aftë, thjesht dëshironi të keni një, bëjeni një të tillë.

Emri i saj është Cirin, ajo është një radio-kontrolluar makinë mundësuar nga shirita gome. pa bateri, është shumë më mirë të thuhet se është energji elastike, por në të vërtetë është një rrip gome 4,5 metra.

Projektuar nga Max Greenberg, Cirin RC

 Ky "motor" nuk duket se na jep shumë qejf. Por Cirin është i aftë të arrijë pothuajse 50 km / orë me shpejtësi maksimale dhe mund të përshkojë rreth 150 metra, nuk është shumë autonomi, por shumë më tepër sesa ajo që prisja për një copë gome. Ajo që më ka bërë përshtypje është shpejtësia maksimale, e pabesueshme.

Me një dizajn të frymëzuar siç thotë Max greenberg, një nga krijuesit e saj, në makinat garuese të viteve 1950 dhe në kockat e zogjve.

Vazhdoni të lexoni

Hyrje në helikopterët elektrikë

Do të filloj një seri postimesh kushtuar helikopterëve elektrikë RC.

Si me aeroplanë modelMe përparimet në teknologji dhe me prodhimin e Kinës gjithnjë e më lirë, helikopterët RC janë çmuar shumë të arsyeshme. (Ose të paktën, si me aeroplanët, ne nuk biem më në depresion nëse i rrëzojmë).

Pjesa më e madhe e kësaj serie do të jetë montimi i një helikopteri me madhësi të mesme, (diametri i rotorit 70 cm), të cilin unë do ta tregoj hap pas hapi. Arsyet për këtë zgjedhje janë të ndryshme, dhe kryesore, çmimi, pasi që kompleti i shasisë i treguar në foto vlen vetëm 8 euro.

Vazhdoni të lexoni

Avion model, ndërtesa IKKARO 002, hyrje.

Ne do të fillojmë ndërtimin e një modeli tjetër elektrik, Ikkaro 002.

 Në përputhje me frymën e këtij blogu, unë do të përdor më shumë sesa materiale konvencionale, kartoni, nga një paketim i një orendi Ikea dhe një shkop e gjysmë leckë, (i bërë prej alumini).

 Pamja aktuale e pjelljes është si më poshtë,

 I shëmtuar, hë?

 me prototipi i parë që bëmë, fluturimi ishte pak a shumë i garantuar, për shkak të peshës së ulët të materialeve, sipërfaqes së krahëve dhe motorizimit të përdorur.

Unë rekomandoj tutorial në helikopterë elektrikë. Ju me siguri e doni gjithashtu.

Vazhdoni të lexoni

Hyrje në aeroplanët e modelit elektrik. Ndërtoni Ikkaro001

Unë do të filloj një seri në avionët model elektrik, gjithmonë nga fryma e kësaj faqe në internet. Zgjidhjet ekonomike dhe eksperimentimet, si dhe didaktika pse bëhen dhe si funksionojnë gjërat. Unë do të përshkruaj pajisjet elementare, pjesët e ndryshme dhe si të përfitojmë nga materiale të ndryshme të përditshme në prodhimin e aeroplanëve model.

Nëse tuajat janë helikopterë, unë ju lë një tjetër udhëzim për ta plotësuar me një Hyrje në helikopterët elektrikë.

Vazhdoni të lexoni