Si të bëni një bumerang letre

Tre video për të mësuar se si të bëni një mini bumerang letre.

Shumë e thjeshtë, por funksionon, megjithëse duhet të paralajmëroj se është e vështirë të gjesh një mënyrë për ta hedhur në mënyrë që të kthehet. Mos prisni rezultate si ato të bumerangëve prej druri ose reklama të tjera, por si një lojë e rastësishme në një takim ose për të luajtur fëmijët është shumë mirë.

Kam arritur një diapazon rreth 30 - 40 cm. Kështu që mund ta provoni për të parë nëse mund ta kapërceni atë ;-)

Unë ju lë disa video të tjera, edhe pse me ndonjë prej tyre do të ishte e mjaftueshme, pasi aktiviteti është shumë i thjeshtë për t'u ekzekutuar, edhe pse jo aq shumë për t'u marrë bumerang letre përsëri tek ju

Vazhdoni të lexoni

Projektet Boomerang nga Pierre Kutek

Lidhja e mëposhtme është aq me ndikim në botën e bumerangut sa që mendoj se meriton një postim për ta theksuar atë.

Ata që fillojnë si unë, ose janë kuriozë duhet të hedhin një vështrim. Ekspertët e Boom me siguri e dinë atë, por është një burim i zakonshëm referimi.

Isshtë rrjeti i Pierre Kutek ku mund të gjejmë një bazë të të dhënave të planeve të bumerangut me qindra plane në dispozicion

avionë të bumerangëve

Pa dyshim Përmbledhja më e mirë e fotografive të bumerangëve që mund t’i gjeni në internet.

Vazhdoni të lexoni

Bumerang me CD ose DVD

Ata thonë se injoranca është shumë e guximshme. dhe prova e kësaj është përpjekja ime për të ndërtoni një bumerang me një cd, e cila doli të jetë një dështim i plotë.

Por falë emrit tim që ka hapur një blog, rekomandon shumë Boomeralia, ne mund të shohim planet dhe një prototip të një bumerang me CD

Dhe unë marr të drejtën të luaj CD / DVD

Kjo është një Bumi i Stanislaus, Unë akoma nuk e di kush është ai dhe për të cilin do të doja një referencë

bumerang me cd

Vazhdoni të lexoni

Ndërtimi i një bumerang 1

Unë kam kërkuar për një kohë të gjatë bëj bumerangun tim. Ka faqe në internet me plane dhe shpjegime të hollësishme në lidhje me materialet që do të përdoren dhe mënyrën e ndërtimit.

Por si gjithmonë, unë duhej të provoja atë që kisha vënë në kokën time, dhe per te perjetuar megjithëse shumë njerëz kishin këshilluar kundër tij.

Nuk do ta botoja këtë postim, por si varen edhe gabimet, ketu eshte përpjekje për të ndërtuar një bumerang me bisht të bardhë.

Ideja është shumë e thjeshtë. Unë kam një bumerang, Unë bëj një myk prej tij dhe pastaj thjesht e mbush me ngjitës të bardhë.

bumerang argjilor dhe druri

Vazhdoni të lexoni

Si të hedhim një bumerang

Megjithëse në këtë blog përmbajtja është origjinale ose me shtesën tonë, ne bëjmë një përjashtim të postojmë këtë artikull se si të hedhim një bumerang që mendoj se është thelbësor për të gjithë ata që duan të fillojnë me këtë hobi / sport.

Këtu shkon.

Artikulli dhe fotot e marra nga boomeralia. nga ku lejojnë riprodhimin e artikullit.

Kapet ashtu si ju pëlqen për sa kohë që pjesa e sheshtë është nga jashtë. Pa marrë parasysh lopatën, qoftë me dy gishta apo me të gjithë dorën. Duhet të jesh në gjendje

  • Shtyjeni përpara shumë fort
  • Jepini mjaftueshëm rrotullim, gjëja më e rëndësishme dhe e vështirë është të shtypni atë në rotacion

Ne do të kapim bumerang siç duam, përderisa pjesa e sheshtë është nga jashtë dhe pjesa e lakuar është më afër fytyrës sonë. Çdo kapje që bëjmë funksionon për sa kohë që i japim asaj forcë të mjaftueshme. Bumerang është kapur nga pjesa konveks drejt revole. Pjesa e sheshtë gjithmonë jashtë. Kjo skicë është djathtas

si të hedhësh një bumerang
Këndi i erës

Vazhdoni të lexoni

Ndërtimi dhe fluturimi i një bumerang

Le te perpiqemi ndërtoni një bumerangEdhe pse themelor, ai ka një fluturim perfekt dhe do të na mësojë gjëra në lidhje me aerodinamikën që mund t'i zbatojmë në projekte të tjera.
Çfarë është bumerang? Në thelb është një krah që për shkak të formës, profilit të tij dhe llojit të nisjes që bëjmë, e marrim atë të fluturojë dhe të kthehet tek ne. Pse po ndodh kjo? Duke modeluar në mënyrë adekuate profilet e krahëve, ne ishim në gjendje të gjeneronim presion të ulët në pjesën e sipërme dhe më të lartë në pjesën e poshtme, duke krijuar kështu atë që quhet efekti i ngritjes "është sikur të kemi ndryshuar sjelljen e gravitetit". Të gjitha këto çështje do të trajtohet më mirë. në një artikull tjetër që mund të quhet Pse fluturojnë aeroplanët?

Vazhdoni të lexoni