Si të krijoni një tub plazmatik

Me këtë rast Jorge Rebolledo na jep montimin e një tubi plazmatik, domethënë, si të ndërtojmë ose fabrikojmë një tub plazmatik.

Për ata që nuk e dinë, këtu keni më shumë informacion rreth plazma. një plazmë është një sistem që përmban një numër të konsiderueshëm të grimcave (joneve) të ngarkuara falas.

Projekti i tubit plazmatik. Përbëhet nga dy fletë.

Në të parën kemi shpjeguar se si të modifikojmë valvulat e valvulave për tubin dhe si të lidhim pjesët e sistemit.

bëni një tub plazmatik

Suscríbete në listën tonë korrekt

Në fletën tjetër Jorge shpjegon se si të krijoni sistemin e vakumit për tubin plazma duke përdorur kompresorin e një frigorifer të vjetër.

gjenerojnë vakum për të krijuar plazmë

Unë kam vetëm disa gjëra të mbetura në ajër, të tilla si duke ditur, si dhe / ose ku mund të merrni helium dhe gjithashtu çfarë ka qenë burimi i tensionit të lartë i përdorur dhe si ta lidhni atë, por me siguri Jorge do të na zgjidhë dyshimet.

Redaktuar

Ne tashmë i kemi përgjigjet në Si të ndërtoni një shofer kthyese

më shumë informacion

  • Ndërtimi i një tullumbace plazmatike (anglisht)
  • Llambë lavë

Lini një koment