Si të bëni foto makro me celularë dhe një lupë

Unë ju lë një mini-hack për të bëni foto makro me celularin tuaj. Silshtë marrëzi dhe ju mund të shihni disa prova me një Nexus 4 dhe një Samsung Galaxy S2

Bëni foto makro me celular dhe një lupë

Siç mund ta shihni, duhet të mbani vetëm një lupë me një brez elastik. Unë kam marrë një nga 30 rritjet që ata shesin në çdo dyqan kinez mendoj për nja dy euro

Për të bërë testet, Samsung Galaxy S2 Unë e kam vënë atë në modalitetin makro dhe Nexus 4 është me fokus automatik automatik.

Xham zmadhues 30x 30x21 mm

Fotografitë me Nexus 4 kanë qenë të shkëlqyera. Me një mprehtësi shumë më të madhe se ajo e Samsung, por hej, e gjitha është çështje e bërjes së testeve dhe cilësimeve dhe përdorimit të një trekëmbëshi që unë kam bërë me dorë dhe kjo tregon.

Unë kam qenë duke bërë fotos për qarqet elektronike dhe përbërësit Dhe megjithëse do të jetë shumë i dobishëm për udhëzime të ardhshme, më pëlqejnë ato që i lë shumë më tepër.

Ne filluam fotot me misër. Mbi figurën pa lupë dhe poshtë me lupën.

Imazhe domate me një galaxy samsugn s2 dhe një lidhje4

Por aty ku kemi mundur të kënaqemi është me një lule që kishte aphids. Te le vetem Fotografi Nexus 4 të cilat janë shumë më të mira.

Foto makro e bërë me një lidhje 4 dhe një lupë për një lule

Ndërsa imazhi ka 8 megapiksel, ne mund të shkojmë në pak më shumë detaje. Këtu janë 2 miqtë tanë.

Foto Plugon e bërë me një lidhje 4. Telefonat dhe syzet zmadhuese

Duket se 30 rritje shkojnë shumë ;-)

foto makro e një afide

Më mungonte drita, dhe gjithashtu një trekëmbësh, i cili me dorë të lirë është shumë e vështirë të bësh këto makro. Dhe për të kërkuar një lupë pak më të mirë ;-)

Unë nuk jam duke thënë të shkojnë në syze zmadhuese të ndezura që janë më të shtrenjta dhe të vështira për t'u transportuar. Ideja është që të jeni në gjendje të mbani xhamin zmadhues në çdo dalje dhe energji bëni një foto makro me celularin tuaj me një ngritje të mirë në çdo kohë, kudo.

Sapo të bëj më shumë teste do t'ju tregoj rezultatet dhe do t'ju tregoj se si.

1 koment në «Si të bëjmë foto makro me celular dhe një lupë»

Lini një koment