Knolling

Kërkimi im për Knolling fillon pa e ditur unë nga imazhet e Todd MacLellan dhe librit të tij Gjërat veçohen: Një manual për lotët për jetën moderne Ato imazhe të shpërthyera më bënë të dashurohesha dhe të kërkoja më shumë informacion rreth autorit që kam njohur Knolling si një metodë e organizimit, por edhe si formë arti, për të krijuar bukurinë nga objektet e përditshme.

Knolling shpërtheu në vepra arti nga libri i Todd Mclellan Things Come Apart

Pas viteve të çmontimit të objekteve dhe lënies së pjesëve të gjithçkaje për vullnet të lirë, mund të jetë një mënyrë shumë interesante dhe e bukur për të vazhduar me çmontimin. Më ka bindur.

Vazhdoni të lexoni

Truket dhe hacks për të marrë fotografi

Unë e gjej veten a Video e trukeve të fotografisë së Cooph dhe duke tërhequr fillin unë përfundoj të pajtohem kanali yt në YouTube dhe duke u mahnitur me thjeshtësinë e mashtrimeve që ai përdor dhe rezultatet që ato marrin.

Hack dhe hacks fotografisë shtëpi

Ajo që na mëson është të marrim efektet e mahnitshme guxon të provojë gjëra të reja dhe me shumë imagjinatë. Megjithëse sigurisht, në fund të fundit unë imagjinoj se rezultatet e marra në zbatimin e të njëjtave mashtrime të përdorura nga një profesionist dhe një amator do të jenë josemale. Unë mendoj se kjo do të jepte për një listë të «pritshme / realitetit» që ne dëshirojmë ta shohim aq shumë

Dhe ne e shfrytëzojmë rastin të grupojmë të gjitha tonat Punë praktike në të njëjtën pjesë me 4 artikuj të Fotografi DIY, por ne tashmë kemi disa hile të tjera në listë.

Vazhdoni të lexoni

Si të bëni foto makro me celularë dhe një lupë

Unë ju lë një mini-hack për të bëni foto makro me celularin tuaj. Silshtë marrëzi dhe ju mund të shihni disa prova me një Nexus 4 dhe një Samsung Galaxy S2

Bëni foto makro me celular dhe një lupë

Siç mund ta shihni, duhet të mbani vetëm një lupë me një brez elastik. Unë kam marrë një nga 30 rritjet që ata shesin në çdo dyqan kinez mendoj për nja dy euro

Për të bërë testet, Samsung Galaxy S2 Unë e kam vënë atë në modalitetin makro dhe Nexus 4 është me fokus automatik automatik.

Vazhdoni të lexoni

Si të krijoni një kuti të lehtë për të bërë foto

Unë kam qenë duke menduar se si të bëni foto të objekteve të vogla, me një sfond të mirë dhe një aparat fotografik normal për blogun si për projektet e tjera.

drita e tendës në veprim

Dhe kjo kuti fotografike Unë mendoj se mund të na ndihmojë të bëjmë këtë lloj fotografish edhe nëse nuk kemi ndonjë aparat fotografik refleks. Vendos modelin e Shkolla e Fotografisë Dixhitale, ku mund të gjeni më shumë informacion. Por në fund të postimit do të gjeni një lidhje më të lidhur.

Vazhdoni të lexoni