Unë kthehem në kanalin YouTube për të plotësuar informacionin

Kanali Youtube Ikkaro

Kam filluar të postoj "përsëri" në kanalin Youtube. Gjatë këtyre viteve kisha lënë 12 video për gjëra të ndryshme, por kam filluar të publikoj vazhdimisht.

Tri videot e fundit që kam regjistruar korrespondojnë me postimet që kam publikuar edhe në blog, por jo gjithmonë do të jetë kështu. Ideja e kanalit YouTube është të plotësojë informacionin në blog dhe nëse kam sukses, ai mund të ketë një jetë të vetën. Unë dua të botoj disa gjëra që janë interesante, por që janë shumë të thjeshta për të pasur një postim timin ose për të cilin formati i videos është më i përshtatshëm se ai i shkruar.

Nëse dëshironi të abonoheni mund të klikoni këtu jemi gati 300 :)

Videot më të fundit për ju për të parë nëse jeni të interesuar të regjistroheni kanë qenë:

Suscríbete në listën tonë korrekt

Shikoni një fjalëkalim të fshehur

Një mashtrim për të parë fjalëkalimet që janë por të fshehura. Në blog-i poston informacion të gjerë dhe unë tregoj një mënyrë tjetër për t’i parë kur i kemi udhëzuar.

Shkyçni një celular me një ekran të prishur

Një zgjidhje ideale për celularët me një ekran të prishur që nuk i përgjigjet prekjes por që mund të shihet. Unë lë më shumë raste dhe burime brenda Ky artikull.

Si të bëni dëborë artificiale

Ku vlerësoj metoda të ndryshme për të bërë dëborë artificiale në shtëpi. Gjithashtu korrespondon me një postim në blog

Siç mund ta shihni, videot tregojnë gjëra specifike dhe në blog zakonisht zgjeroj informacionin. Por jo të gjitha videot do të kenë një vend në blog, disa do të jenë vetëm në YouTube dhe mendoj se shumë do t'ju interesojnë.

[e theksuar]Regjistrohu dhe goditi zile për të marrë njoftime për videot e reja [/ të theksuara]

Lini një koment