Si të bëni një kapelë verore për fëmijë

Nëse ju doni bëni një kapelë për fëmijën tuaj për këtë verë, këtu ju lëmë hap pas hapi, me model të përfshirë, në të cilin do të duhet të dini vetëm të qepni :)

Si të bëni një kapelë verore për një djalë

Më e rëndësishmja të bësh kapelë është të qepësh. Nëse nuk dini të qepni, me siguri nëna juaj, halla, vjehrra, mund t’ju ​​ndihmojë të qepni me makinë.

Gjëja e parë që duhet të bëni është të shkarkoni model nga kjo lidhje ose nga shtojca në fund të artikullit.

Suscríbete në listën tonë korrekt

Ne e shënojmë pëlhurën që kemi blerë me të model dhe ne e prerë atë. E rëndësishme, nëse shihni se kapelja do të jetë e madhe ose e vogël, thjesht duhet të zmadhoni ose zvogëloni modelet.

Modeli nuk korrespondon saktësisht me kapelën në foto, sepse më pas është modifikuar për ta përshtatur dhe përmirësuar atë, por procedura është e njëjtë.

Pjesë të prera me model kapelë

Kapelja përbëhet nga pjesa e sipërme e përbërë nga 4 module dhe një maskë prej 2 pjesësh. Për secilën pjesë duhet të presim pëlhurën e dukshme dhe një tjetër që do ta përdorim si rreshtim për pjesën e brendshme.

Këtu shohim se si duket një nga pjesët e kapelës dhe si të mbash 2 pëlhura për t'i qepur ato.

Lidhni modulet e kapakut

Ne i qepim ato në zigzag me makinën qepëse

Modulet 2 pëlhura kapelë

Ne tashmë bëjmë sa vijon me pjesën tjetër të pjesëve.

Vendosni së bashku modulet e kapelës së foshnjës

Thjesht duhet ta bashkoni dhe ne do të kemi pjesën e sipërme të kapelës për fëmijët tanë

Maja e kapelës

A ju pëlqen si po duket?

Maja e kapelës

Ne do të bëjmë vizorin, i cili siç kemi thënë është i përbërë nga 2 pjesë identike, 2 C

Pjesë të kapelës së vizorit

Si më parë, ju vetëm duhet të fiksoheni dhe të qepni

Veshje për fëmijë

Visori i bashkangjitur

Pjesa e dytë e kapelës së fëmijëve tanë

Ne i bashkohemi dhe kemi kapelën tonë gati.

Si të bëni një kapelë shtëpiake për fëmijë

Nëse dëshironi të shihni shumë më tepër fotografi dhe hapa edhe më të hollësishëm. Mos harroni artikullin në:

2 komente në "Si të bëjmë një kapelë verore për fëmijët"

  1. Unë kam një dashamirësi dhe shes edhe rroba për fëmijë që dua të bëj gjëra për të shitur, di të gatuaj i kam makineritë dhe vërtet dua

    përgjigje

Lini një koment