Çfarë është LEGO Boost

Çfarë është lego boost udhëzues i plotë

LEGO Boost është një pajisje fillestare robotike për fëmijë bazuar në pjesët LEGO.. Isshtë në përputhje me LEGO dhe Techno tradicionale, kështu që ju mund të përdorni të gjitha pjesët tuaja në asambletë e ardhshme.

Këtë Krishtlindje Tre Burrat e Urtë i dhanë vajzës time 8-vjeçare një LEGO® Boost. E vërteta është se e pashë pak më herët. Unë nuk doja ta njoftoja vajzën time me çështje komplekse, por ajo e ka kërkuar atë për një kohë të gjatë dhe e vërteta është se përvoja ka qenë shumë e mirë.

Rekomandohet për fëmijë nga 7 deri në 12 vjeç. Nëse fëmijët tuaj janë mësuar të luajnë me LEGO, asambleja nuk do të paraqesë ndonjë problem. Dhe do të shihni se midis indikacioneve të aplikacionit dhe disa shpjegimeve nga ju, ata menjëherë do të mësojnë të përdorin programimin e bllokut.

Çmimi i tij është rreth 150 € mundeni blej këtu.

Çfarë përbëhet nga ajo?

komplet robotik për fëmijë LEGO Boost

Bazohet në 3 tulla ose pjesë kryesore:

 • Qendra që përmban Bluetooth dhe një qendër me 2 motorë.
 • Një motor i dytë i jashtëm
 • dhe pastaj një sensor i ngjyrës dhe distancës.

Asambletë që vijnë në udhëzime bëhen rreth këtyre tre pjesëve. Por këto janë ato kryesore sepse ato janë forcat lëvizëse. Secili prej asit tjetër mund të zëvendësohet, por këto pjesë aktive janë të nevojshme.

Nëse e blini, zbuloni gjithçka që duhet të dini për të Lëviz qendrën

5 montime

5 asambletë që shpjegohen janë si më poshtë. Secili vjen me ekrane të ndryshme, në të cilat montoni pajisje të reja dhe zhbllokoni blloqe të reja programimi. Derisa të montoni dhe vërtetoni se baza funksionon, ato nuk do t'ju lejojnë të vazhdoni të ecni përpara.

Roboti Vernie

Isshtë figura par ekselencë, ajo që vjen në mendje kur të gjithë mendojnë për LEGO® Boost, sepse është një robot me një formë "humanoid". Isshtë montazhi që na kujton më shumë idenë që të gjithë kemi në mendje për një robot.

Funshtë kënaqësi e jashtëzakonshme. Me Vernie ne mund të kontrollojmë lëvizjen e tij, ajo lëviz përpara dhe prapa dhe kthehet në vetvete, në boshtin e saj vertikal. Në këtë mënyrë ne e bëjmë atë të rrotullohet.

Ai nuk lëviz krahët. Ne mund ta bëjmë atë të marrë sende manualisht. Dhe një tipar interesant i një prej aksesorëve është se na lejon të gjuajmë një shenjë LEGO, si një predhë.

Paketa vjen me një Playmat, një hartë të kalibruar kështu që ne mund ta lëvizim robotin sipër.

Frankie macja

Një montazh shumë qesharak që e donin vajzat. Nuk lëviz, lëviz kokën dhe bishtin dhe bashkëvepron me lëvizje, ngjyra, tinguj të caktuar etj.

Kitarë 4000

Për momentin, me 2 asamble të mbetura, është ajo që më ka prekur më pak. Unë isha i zhgënjyer dhe mendoj se problemi kryesor është se nuk ka asnjë informacion në lidhje me blloqet dhe pasi që ju nuk e dini se për çfarë shërben secili prej tyre, ju nuk dini se si ta përdorni atë një herë të mbledhur dhe si të ndërveproni.

Vizualisht është shumë i freskët dhe gjithashtu imiton atë që bëjnë frets me kodet e ngjyrave me distancën dhe sensorin e ngjyrave dhe duke përdorur leva të ndryshme për të aktivizuar efektet me motorët e shpërndarësit dhe motorin e jashtëm.

MTR 4

Për çfarë është shkurtesa Rover me shumë dhëmbë, diçka si shumë mjete Rover (automjet).

Nuk e ka montuar akoma, por nga sa kam parë do të më pëlqen, lëviz dhe gjuan. Me këtë ai tashmë ka fituar shumë pikë.

Ndërtuesi i automjeteve

Kjo është një linjë mini prodhimi për të ndërtuar modele miniaturë LEGO®

Sapo ta mbledhin, unë do të lë përshtypjet e mia këtu.

LEGO Boost tërësisht

Nëse dëshironi të shihni më shumë ide dhe burime frymëzimi për kohën kur i keni shteruar tashmë montimet bazë të kompletit, vizitoni Postimi i ideve, që po përditësojmë vazhdimisht duke shtuar asamble të reja dhe integrime të reja me më shumë Hardware

Avantazhet dhe disavantazhet. Më e mira dhe më e keqja

Si të gjitha produktet, ajo ka gjëra pozitive dhe negative. Unë e rekomandoj atë. E vërteta është se vajzat tona e kanë dashur atë dhe unë gjithashtu e kam dashur atë dhe përveç disa problemeve dhe diçka që unë do të komentoj, është shumë argëtuese dhe e lehtë për t'u përdorur.

Ajo që më pëlqen më pak tek LEGO Boost

 • Se blloqet nuk kanë altoparlantë dhe tingujt që luan dhe ato që regjistron është përmes tabletës ose aplikacionit celular. Humb shumë hir kur, pasi të keni folur për asamblenë që keni bërë, tableta që mbani është bërë.
 • Përputhshmëria e pajisjes. Blerja e kompletit të robotikës dhe zbulimi se tableti juaj nuk është i pajtueshëm është një nga ankesat më të mëdha që kam parë në internet. Unë nuk kam pasur probleme, megjithëse barazia me Bluetooth më jep probleme me tabletën Huawei dhe ne duhet ta detyrojmë atë siç e shpjegova në ky tutorial.
 • Çmimi. Epo, është një çmim i lartë, është e vërtetë, gjë që unë mendoj se ia vlen, por duhet të jeni të sigurt se fëmijëve tuaj do t'ju pëlqejë.
 • Dokumentacioni. Pa dyshim më e keqja e gjithë përvojës së deritanishme. Megjithëse aplikacioni ju udhëzon në gjithçka që duhet të bëni, nuk ka askund ku të shpjegojnë se për çfarë shërben secili bllok programimi dhe nëse nuk e keni përdorur ose nëse e merr dikush tjetër përveç atij që e ka mbledhur, ju nuk dini se çfarë të bëni me shumë blloqe.

Unë me të vërtetë mendoj se çështja e dokumentacionit është diçka që ata duhet ta shikojnë dhe zgjidhin nga LEGO.

Ajo që më pëlqen

 • Ajo që më pëlqen është se u lejon fëmijëve të përparojnë dhe të mësojnë në mënyrë të pavarur dhe atyre u pëlqen shumë kjo.
 • Përveç kësaj, rezultatet e kënaqshme merren shpejt. Me atë që nuk i demotivojmë
 • Meqenëse është LEGO, ne mund të bëjmë çdo ndryshim që mund të mendojmë me pjesët. Dhe ne mund të përdorim tre blloqet speciale me legot që kemi në shtëpi për çdo asamble tjetër. Ata do t'i bëjnë tullat tona me të vërtetë interaktive.
 • Compatibleshtë i pajtueshëm me LEGO Classic dhe Tecnich

Lini një koment