Si të krijoni alarme në Wallapop

Kjo është një truk i thjeshtë, konfigurim vërtet i bukur, i aplikacionit tonë Wallapop për të na njoftuar kur shfaqet një produkt i ri që po kërkojmë. Në këtë mënyrë nuk do të duhet të hyjmë gjithmonë dhe të kërkojmë atë që është e re.

Thjesht Ne krijojmë sinjalizimet që na duhen dhe do të na dërgojë njoftime.trillime kur postojnë një produkt të ri që plotëson karakteristikat që kemi zgjedhur në filtra.

Një shembull i qartë është kërkimi i një Nintendo Switch. Ne mund ta bëjmë Wallapop të na njoftojë me një njoftim kur dikush shet një Nintendo Switch, deri në një çmim të caktuar, me një filtër distancë, etj.

Unë shpjegoj se si të konfiguroni automatizimin.

Si të aktivizoni alarmet

Fillimisht hyjmë në aplikacion dhe klikojmë në profilin tonë, ikonën në fund djathtas të shënuar në imazh.

aktivizoni alarmet në Wallapop

Shkojmë te njoftimet

ver njoftime

Dhe në menunë tjetër duhet të aktivizojmë Kërko alarmenë pjesën kërkimet e mia.

alarmet e kërkimit në Wallapop

Tani na duhet vetëm të krijojmë dhe ruajmë kërkimet për të cilat duam të njoftohemi.

Si të krijoni një alarm

Kthehemi në ekranin fillestar dhe kërkojmë atë që duam, për shembull Raspberry Pi, dhe zgjedhim filtrat që duam, vendndodhjen, çmimin, etj. Nëse nuk filtroni asgjë, do të merrni të gjitha produktet që dalin me emrin e raspberry pi

Dhe tani shumë, shumë e rëndësishme. klikoni mbi Ruaj Kërkimin, butoni që shfaqet në fund të ekranit

si të ruani një kërkim në Wallapop

Ne e kemi tashmë të konfiguruar këtë kërkim. Tani e tutje, ne nuk duhet të shqetësohemi më për të kërkuar lajme rreth këtij produkti. Do të na njoftojë për lajmet që vijnë. Ata hedhin një sy më parë për të parë se si është tregu dhe nëse ka diçka që ju intereson.

Si të shikoni, modifikoni dhe fshini sinjalizimet tona

Nëse duam të shohim sinjalizimet që kemi konfiguruar dhe t'i modifikojmë ose fshijmë ato, duhet të shkojmë te Favoritos në fund të ekranit dhe më pas te kërkimet në krye dhe të gjitha do të shfaqen të listuara.

shikoni, modifikoni dhe fshini sinjalizimet në aplikacionin Wallapop

Ky automatizim është jashtëzakonisht i dobishëm. E përdor kryesisht për libra Unë jam duke kërkuar, kështu që nuk duhet të jem i vetëdijshëm se kur varin një të re.

Një tjetër tutorial shumë interesant është krijimi i sinjalizimeve në Google. Nëse ju pëlqen kjo lloj përmbajtjeje, komentoni mbi të dhe unë do të marr një tjetër. Ato ndihmojnë shumë për të optimizuar përdorimin e aplikacioneve dhe për të na shkëputur, sepse na lejon të mos jemi vazhdimisht të vetëdijshëm për humbjen e kohës.

Lini një koment