Kurse për të mësuar Mësimin Makiner, Mësimin e Thellë dhe Inteligjencën Artificiale

kurse mbi të mësuarit makinerik, të mësuarit thellë. Rëndësia e të dhënave

Këto janë burimet më të mira që po gjej për të mësuar rreth Mësimit Makiner, Mësimit të Thelluar dhe temave të tjera të Inteligjencës Artificiale.

Ka kurse falas dhe me pagesë dhe të niveleve të ndryshme. Sigurisht, megjithëse ka disa në Spanjisht, shumica janë në Anglisht.

Kurse falas

Për fillestaret

Unë e ndaj atë në kurse të shkurtra (nga 1 në 20 orë) Këto janë për një kontakt të parë me lëndën.

Kurse të plota, nga fillestar te i avancuar

 • Mësimi në makinë nga Andrew ng Ndoshta kursi më i vjetër dhe më i njohur i ML. Unë kam marrë pjesë atë vitin e kaluar. Shtë mjaft teorike. Ju mësoni bazat se si funksionon të mësuarit në makinë, por mendoj se ka nevojë për më shumë ngarkesë praktike. Majtas një lidhje me rishikimin që unë e bëra këtë kurs në rast se ju doni ta dini.
 • Kurs i shpejtë AI me shpejtësi.ai
 • Mësimi i ndërmjetëm makinerik mësuar nga Kaggle është vazhdimi i kursit fillestar që kemi parë më parë. Ju do të merrni modele më të sakta dhe të dobishme.
 • Të mësuarit thellë nga Google (3 muaj) (Nivel i mesëm deri i avancuar) Zhvilluar nga Audacity me Vincent Vanhoucke, Shkencëtar kryesor në Google, dhe udhëheqës teknik në ekipin Google Brain.

Kurse të paguara

me siguri kursi më i mirë për të mësuar Të Mësuarit Thellë dhe Mësimi Makinerik.

 • Specializimi i mësimit të thellë by Mësoni thellë AI - isshtë një grup kursesh specializimi në Specializimin e Mësimit të Thelluar. Master i Mësimit të Thellë dhe hyrje në Inteligjencën Artificiale. Kurset e specializimit të drejtuara nga Andrew Ng për të mësuar DL. Courseshtë një kurs me pagesë, përbëhet nga 5 nënkurse dhe ju paguani 40 dollarë në muaj derisa ta përfundoni (vlerësohet afërsisht 3 muaj - rreth 11 orë në javë, por mund ta bëni me ritmin tuaj. Pesë kurset janë:
  • Rrjetet Neurale dhe Mësimi i Thellë
  • Përmirësimi i Rrjeteve Neurale të Thella: Akordimi i Hiperparametrit, Rregullimi dhe Optimizimi
  • Projektet e Mësimit të Makinerisë Strukturuese
  • Rrjetet nervore konvolucionale
  • Modelet e sekuencës

Burime të tjera

 • Konkurse Kaggle Shtë një nga mënyrat më të mira për të vënë në praktikë gjithçka që po mësoni dhe për këtë arsye të mësoni më shumë dhe realisht. Këto janë konkurse të vërteta ku ato na paraqesin probleme dhe na japin grupet e të dhënave.

libra

Dhe për të kompletuar informacionin dhe burimet interesante rreth Inteligjencës Artificiale këtë libër

Python për Shkencën e të Dhënave

Një nga aftësitë kryesore që kërkohet të mësosh, ose më saktë të jesh në gjendje të punosh dhe të përdorësh ML, DL dhe AI ​​është të njohësh Python. Ne gjithashtu mund të përdorim R ose gjuhë të tjera programimi por Python është më e përdorura dhe unë rekomandoj ta përdorni pasi do të shërbejë shumë fusha të tjera.

Në Kaggle mund të gjeni një kurs të vogël me përmbajtjen themelore për fillestarët që nuk kanë prekur kurrë pitonin.

Do të vazhdoj ta azhurnoj listën me gjëra më interesante që gjej. Nëse dini ndonjë që nuk është renditur, mund të lini një koment.

Lini një koment