Mjete softuerike për LEGO

Si një tifoz i mirë i LEGO-s, me siguri keni bërë shumë montimet që dëshironi të ndani me miqtë, familjen ose për të kujtuar në të ardhmen se si mund ta rimontoni atë figurë.

Për këtë, është më mirë të krijoni kompletin tuaj ose kompletin e montimit me një LEGOVirtual dhe përdorimin Softuer specifik për të gjeneruar udhëzime LEGO. Me Rritja e Lego Ne kemi bërë disa gjëra që janë jashtë robotëve klasikë dhe do të doja t'i ndaja dhe nga ana tjetër vajzat e mia bëjnë shumë gjëra, shumë interesante, shifra që u ndodhin vetëm fëmijëve dhe që mendoj se është një mënyrë shumë e mirë dokumentimi. .

Duke kërkuar për opsione, kam gjetur një numër të madh mjetesh në mbarë botën e montimit virtual LEGO. Ka një Standardi i bazuar në CAD, ka redaktorë, shikues, interpretues dhe madje edhe animacione për kuvendet që bëjmë. Dhe siç mund ta imagjinoni, ka një listë të gjatë softuerësh dhe programesh që duhet t'i provoj dhe më pas t'ju tregoj dhe rekomandoj se cilin të përdorni.

Vazhdoni të lexoni

Ide për LEGO Boost-in tuaj

Idetë e LEGO Boost për të përfituar sa më shumë prej tij

Shumë njerëz ndërtojnë vetëm 5 asambletë që vijnë në udhëzimet e komplet oficeri dhe që kemi parë në blog dhe mbetet i bllokuar pa ditur çfarë të bëjmë tjetër.

Por argëtimi është të inovoni dhe përdorni pjesët, veçanërisht celularët për të krijuar asambletë tuaja. Kështu që unë do t'ju tregoj se si të merrni ide se çfarë mund të bëni me LEGO Boost-in tuaj në nivele të ndryshme, nga montimet për fëmijë, tek integrimet me pajisje të tjera për më teknikët.

Për t'i dhënë LEGO Boost edhe më shumë nxitje, po ju lë një sërë këshillash.

Vazhdoni të lexoni

Si të bëni një Thaumatrope

Kjo është një lodër që krijon një iluzion optik. Thumatrope është një disk që mund të bëhet prej kartoni, metali, druri ose një materiali tjetër në të cilin janë bashkangjitur dy tela për ta bërë atë të rrotullohet. Në secilën anë të diskut ka një pjesë të një vizatimi. Vargjet rrotullohen dhe bëhen të rrotullohen, në mënyrë që të bëhet një vizatim me të dy anët e albumit tonë.

Është një nga të ashtuquajturat lodra filozofike, për të cilën po flasim më poshtë. Një seri lodrash të krijuara në fund të shekullit të XNUMX-të dhe të bazuara në efekte dhe iluzione optike. Ata ishin pararendësit e kinemasë siç e njohim ne tani.

Vazhdoni të lexoni

Qendra Lego Boost Move

Qendra Lego Boost Brick Move

El Çantë robotike Lego Boost bazohet në tre pjesë aktive, rreth të cilave të gjitha pjesët e tjera janë mbledhur.

Më e rëndësishmja është Move Hub që përmban një motor me 2 akse dhe modulin Bluetooth për t'u lidhur me tabletin ose celularin. Meqenëse gjithçka në Boost bëhet përmes aplikacionit të saj.

Dy pjesët e tjera janë një motor i dytë dhe një sensor i afërsisë dhe ngjyrave.

Vazhdoni të lexoni

Çfarë është LEGO Boost

Çfarë është lego boost udhëzues i plotë

LEGO Boost është një pajisje fillestare robotike për fëmijë bazuar në pjesët LEGO.. Isshtë në përputhje me LEGO dhe Techno tradicionale, kështu që ju mund të përdorni të gjitha pjesët tuaja në asambletë e ardhshme.

Këtë Krishtlindje Tre Burrat e Urtë i dhanë vajzës time 8-vjeçare një LEGO® Boost. E vërteta është se e pashë pak më herët. Unë nuk doja ta njoftoja vajzën time me çështje komplekse, por ajo e ka kërkuar atë për një kohë të gjatë dhe e vërteta është se përvoja ka qenë shumë e mirë.

Rekomandohet për fëmijë nga 7 deri në 12 vjeç. Nëse fëmijët tuaj janë mësuar të luajnë me LEGO, asambleja nuk do të paraqesë ndonjë problem. Dhe do të shihni se midis indikacioneve të aplikacionit dhe disa shpjegimeve nga ju, ata menjëherë do të mësojnë të përdorin programimin e bllokut.

Çmimi i tij është rreth 150 € mundeni blej këtu.

Vazhdoni të lexoni

Si të krijoni një majë tjerrjeje nga një CD

Dy maja rrotulluese që kërcejnë si rrotullues

Ne jemi duke shkuar tek ndërtoni një majë rrotulluese shtëpie nga materiali i ricikluar. Në këtë rast ne do të përdorim CD ose DVD të vjetra që nuk janë më të dobishme. Shtë një aktivitet që bëhet me fëmijët. Epo me fëmijët tanë, ose në një punëtori në shkollë, shkollë verore, etj.

Ne mund të përfitojmë nga aktiviteti për shumë gjëra, të shpjegojmë se çfarë a xhiroskopi dhe funksionet dhe shërbimet që ka ose nëse janë më të vogla, ne mund t'i mësojmë të përdorin busullën, të presin dhe riciklojnë materialet. A nuk është një lloji i tjerrësit :) por përkundër kësaj unë u befasova nga versioni i mermerit për rrotullim për më shumë se 1'30 »

Artikulli ndahet në dy pjesë, të cilat janë dy mënyra për ndërtimin e majës tjerrëse. Në pjesën e parë dhe më të thjeshtë janë përdorur 3 pjesë, CD / DVD, një mermer dhe një prizë. E dyta është një ndërtim i vjetër që ishte bazuar në një artikull të Instruktualëve dhe është disi më kompleks për tu bërë. jo shumë, por më pak i përshtatshëm për fëmijët e vegjël.

Jam përpjekur të bëj një video ;-)

Vazhdoni të lexoni

Udhëzues Spinners

Fidget spinner dhe edukimi

Spinerët, ato lodra të djallit që i çmendin të gjithë fëmijët dhe të rinjtë për një kohë në këtë pjesë (dhe akoma më të çmendur mësuesit) gjithashtu kanë mbërritur në Ikkaro. Ato përbëhen nga një trup, zakonisht i bërë nga metali ose plastika, i bashkangjitur në një kushinet qendrore rreth të cilit rrotullohen. Kjo lëvizje, për ndonjë arsye na pëlqen.

Ata premtojnë të ndihmojnë ADHD, një përmirësim të përqendrimit, ulje të stresit, etj., Megjithëse nuk ka asgjë të provuar. Ata kanë qenë në gjendje të futen në listën e 20 produkteve më të shitura në Amazon. Ethet Spinner i ka habitur të gjithë. Ata madje kanë një kanal në Reddit ku do të gjejmë shumë, shumë informata interesante.

Vazhdoni të lexoni

Lodër lëvizëse

Nuk e di nëse kjo lodër ka një emër, por është ideale të bëhet me të vegjlit në shtëpi.

Shtë shumë e thjeshtë dhe ata me siguri do të kënaqen duke bërë lodrat e tyre.

lepuri zbret devijimet për fëmijë

Në video mund të shihni se si funksionon dhe efektin që krijon.

Vazhdoni të lexoni