Mini-pompë për lëng me rrjedhë të rregullueshme

Duke perdorur furnizimi me energji i errët, Une kam ushqyer një mini-pompë për lëng të qqë mund t'i gjejmë shumë lirë në internet.

Duke ndryshuar tensionin ne mund të rregullojmër shpejtësinë e rrjedhës, siç tregon videoja e mëposhtme.

 

Për çfarë shërben kjo montazh?

Suscríbete në listën tonë korrekt

Më poshtë vendos një listë të asambleve të mundshme që më kanë ndodhur për grupin e rregullueshëm të furnizimit me energji-pompë.

  • Montimi i një burimi ose një lumi për Skenën e Lindjes së Krishtit. (për Krishtlindjen e ardhshme do ta bëj).
  • Montimi i një sistemi furnizimi me ftohës, për një stërvitje qëndrimi, gjatë shpimit të pjesëve të forta.
  • Për nxitje të lëngjeve, për shembull për të lëvizur produktet kur bëni pllaka IC.
  • Për të lëvizur ftohësin në një asamble rregullimi të PC-së.
  • Transferimi i lëngjeve midis kontejnerëve.
  • Sisteme autonome të ujitjes për vazo.

Disa shitës e quajnë këtë model pompë «pompë llak«, Për shkak se shihet se duke u ingranuar siguron presion të mjaftueshëm për të spërkatur ujin me një hundë. Këtë nuk e kam provuar.

Në faqe si dealextreme ata na ngarkojnë rreth 5 euro dhe gjithashtu na dërgojnë 1 metër tub silikoni, por në faqe të tjera si aliexpress ata na marrin pak më shumë se 3.5 euro, por duhet të blejmë 5 njësi. Mos ndaloni së shikuari as në ebay.

Mos harroni se furnizimi me energji është thjesht një modul i paqëndrueshëm DC-DC, dhe nëse bëjmë pa disa elemente, madhësia është shumë e vogël.

[theksuar] Ky artikull u shkrua fillimisht nga Belmon për Ikkaro [/ theksuar]

Lini një koment