Motori nxitës i hapit

Pak nga pak dhe artikull për artikull ne jemi duke rritur këndin tonë të vogël rreth motorët nxitës.

Këtë herë kemi gjetur një artikull me ndërtimin e hollësishëm të motorit Stirling LTD në makezine (lidhja është prishur) për fat të mirë ne e ruajmë përmbajtjen. Ky motor është LTD, që do të thotë se është krijuar për të punuar me diferenciale të vogla të temperaturës.

Ne kemi një udhëzues të plotë për motorët Stirling, nëse dëshironi të hyni në këtë botë emocionuese është shumë interesante që të mësoni pak për historinë e saj, pse ato funksionojnë, cilat janë ciklet e tyre, llojet që ekzistojnë, etj.

Ndërtimi i një motori nxitës

Shtë një makinë në të cilën duhet të jesh mjaft i përpiktë në ndërtimin e saj. Nuk është shumë e komplikuar për ta riprodhuar atë, por nëse jemi të kujdesshëm do të marrim një operacion shumë më të lëngshëm.

ndërtoni motor nxitës

Siç mund ta shihni në imazh, ai është një motor tip

Vazhdoni të lexoni