Ndryshoni baterinë në vëzhguesit polakë të rrahjeve të zemrës

Ata më dhanë një monitor polar të rrahjeve të zemrës që do të hidhnin larg sepse nuk funksionon më. Bateria e transmetuesit ka mbaruar dhe nuk mund të ndryshohet :)

Modelet e vjetra Polar (ato të reja që nuk i di, por mendoj që jo) nuk lejonin ndryshimin e baterisë kur mbaroi, kështu që kur mbaroi na u desh të blinim një emitter të ri megjithëse gjithçka funksiononte në mënyrë të përsosur. A tingëllon si vjetërsim i planifikuar?

E vërteta është se ky tashmë ka vitet e tij, unë mendoj se është modeli S-100
Epo, le të fillojmë me të thjeshtë:

Brezi elastik. Duket e ndyrë, por nuk i ka humbur cilësitë dhe mund të vazhdoni ta mbani emetuesin të bashkangjitur në gjoksin tuaj, kështu që e thithim atë për ta pastruar dhe rregulluar atë.
Hapi i dytë do të jetë të shohim nëse ora funksionon. Ndoshta përveç prishjes së baterisë, LCD-ja është dëmtuar dhe nuk kemi çfarë të bëjmë.

Ne hapemi nga prapa dhe thjesht do të ndryshojmë baterinë.

Dhe ne shfrytëzojmë rastin për të pastruar papastërtitë e grumbulluara në nyje dhe në kapak.

Bateria është CR2032, 3V. Çfarë ndodh, dhe nga këtu fillojnë artikujt botched :) është se unë kam një bateri tjetër për një kohë të gjatë me karakteristika të ngjashme, por është gjysma e dhjamit.

Kështu që ne shkojmë me mashtrimin tonë të parë të shpejtë për të përshtatur madhësinë e pirgut të ri, letrës së palosur, ejejje.
Shikoni shigjetën, pasi ajo skedë duhet të jetë në kontakt me polin negativ të baterisë dhe mbulesën e artë, me polin pozitiv.

Në këtë mënyrë vendosim ... letër, pirg, letër dhe pllakën e artë, e rregullojmë me ngjitës termik dhe një letër tjetër të vogël ;-)

Po, po, keni të drejtë, është shumë më lehtë të blini baterinë e saktë dhe kaq. Por kjo është për shkak të ripërdorimit dhe riciklimit.

Dhe për t'i dhënë fund orës, e vendosim përsëri kapakun. Me gjithë këtë, ngushtësinë e vëzhguesit të rrahjeve të zemrës dhe Rezistent ndaj Ujit, është më mirë të mos e provoni, nëse do ta vendosni në pishinë, etj., Harroni harxhimin e shisheve dhe blini baterinë origjinale.

Edhe pse aktualisht funksionon :)

Nëse, si unë, keni probleme kur bëhet fjalë për marrjen e vidave kaq të vogla, një hile, përdorimi i kaçavidave me kokë magnetike do t'ju ndihmojë shumë. Nëse nuk keni dhe këtu është botch numri 2, atëherë merrni një ose dy magnet neodymium dhe vendosini në kaçavidën tuaj. Funksionon në mënyrë perfekte.

Epo, kalojmë në pjesën e tretë dhe për të cilën me siguri do të lexoni këtë artikull: lëshuesi.

Ndryshimi është i thjeshtë, megjithëse do të mashtrojmë nr. 3 të artikullit, të presim plastikën, të ndryshojmë baterinë dhe ta ngjisim përsëri :)

Duke kërkuar pak në internet gjeta një faqe turne për biçikleta ku më shpjeguan se ku ta bëja prerjen. Më e mira është prestar

Ne do të presim përgjatë vijës së kuqe të imazhit dhe me kujdes se më poshtë është qarku që bën gjithçka të funksionojë.

Unë e përsëris se gjëja më e mirë është një prerës për të prerë dhe të jetë shumë i kujdesshëm.

Tani vjen një ndërlikim tjetër, terminalet që prekin baterinë janë të bashkuara. Ju mund të përdorni një hekur bashkues me shumë kujdes, ose siç kam bërë, përdorni një kaçavidë dhe nxirreni duke përdredhur.
Në fund, pasi të hiqet bateria, mund të shohim spiralin emetues të monitorit të rrahjeve të zemrës.

Këtu është gjithashtu një CR2032, por këtu kam blerë baterinë :)
Nëse nuk doni ta bashkoni përsëri grumbullin, mund ta rregulloni atë me ngjitës termik. Gjithmonë në majë dhe me shumë kujdes.
Dhe ne tashmë e kemi atë, ne mbyllim dhe ngjitemi me super ngjitës ose një ngjitës tjetër.

Lini një koment