Kalendarë Dodecahedron për 2018

Kalendari i dodekedronit 2018

Nëse jeni duke kërkuar për një kalendar për tryezën tuaj për vitin 2018, i bukur dhe që është i lirë dhe i lehtë për tu ndërtuar asgjë si këto modele të shtypshme për të bërë dodecahedrons. Siç mund ta keni menduar tashmë, ka 12 fytyra të shumëkëndëshit të rregullt, një për çdo muaj :) Në kohën e tij kemi biseduar kalendari i perjetshem, e cila është një tjetër mundësi e mirë për të prodhuar mirë në dru, letër ose karton.

Modelet e asambleve në artikull bëhen me sa vijon mjet online, shumë intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur. Bëhet fjalë për një gjeneratori i kalendarit dodecahedron.

Veryshtë shumë, shumë e thjeshtë. Ju zgjidhni midis dy llojeve të dodecahedra që ofron, vitin e kalendarit, gjuhën, nëse doni të shfaqet ose jo numri i javës dhe formatin që gjeneron, i cili mund të jetë PDF ose paskript dhe të shkarkohet.

Vazhdoni të lexoni

Softueri Origami

Për adhuruesit e origami ose Origami ne sjellim 3 programe falas që me pak praktikë do t'ju çojnë në një nivel tjetër ... diçka e tillë Origami Jedi

softuer origami

Lepuri i mëparshëm është një shembull i asaj që mund të arrihet.

Kjo është

Vazhdoni të lexoni

Si të bëni një gaforre letre

Ne nuk kemi pasur një aktivitet origami për një kohë të gjatë, kështu që sot ju sjellim si të bëjmë një gaforre letre. Kryesisht gjejmë dy lloje të modeleve të gaforreve. Zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë. Lër disa video të secilës

[e theksuar] E PPRDITSUAR. Unë kam ndryshuar videot origjinale që kam postuar në 2010. Sot ka shumë më shumë video dhe më të mira, dhe ato korrespondojnë me lloje të ndryshme të gaforreve të letrës. Kështu që unë e kam azhurnuar artikullin me disa që më pëlqyen. Shijojini ata [/ theksuar]

Por ju paralajmëroj se niveli i këtij aktiviteti është mesatarisht i lartë, prandaj mos u dëshpëroni ;-) Në video mund të gjeni detajet hap pas hapi për modelimin e saj. Nëse bëni ose nuk keni një hap të qartë, mund ta ndaloni videon. It'sshtë një ndihmë e shkëlqyeshme.

Vazhdoni të lexoni

Si të bëni një bumerang letre

Tre video për të mësuar se si të bëni një mini bumerang letre.

Shumë e thjeshtë, por funksionon, megjithëse duhet të paralajmëroj se është e vështirë të gjesh një mënyrë për ta hedhur në mënyrë që të kthehet. Mos prisni rezultate si ato të bumerangëve prej druri ose reklama të tjera, por si një lojë e rastësishme në një takim ose për të luajtur fëmijët është shumë mirë.

Kam arritur një diapazon rreth 30 - 40 cm. Kështu që mund ta provoni për të parë nëse mund ta kapërceni atë ;-)

Unë ju lë disa video të tjera, edhe pse me ndonjë prej tyre do të ishte e mjaftueshme, pasi aktiviteti është shumë i thjeshtë për t'u ekzekutuar, edhe pse jo aq shumë për t'u marrë bumerang letre përsëri tek ju

Vazhdoni të lexoni