Si të bëni një qift prizmatik të bërë në shtëpi

Nëse doni që një projekt ta bëni këtë fundjavë. Ne kemi gjetur këtë seri me 5 video që ata shpjegojnë hap pas hapi në detaje se si të krijoni një qift "prizmatik"

Isshtë një qift prizmatik me një bazë trekëndëshe, dhe për ndërtimin e tij do të përdorim kashtë për strukturën dhe letrën e indeve.

Ne fillojmë me materialet e nevojshme për të bërë qiftin.

Vazhdoni të lexoni

Bumblebee - Qift letre për fëmijë

Ne do të tregojmë se si ndërtoni një qift të thjeshtë letre, e shkëlqyeshme për të vegjlit për të bërë, qoftë në shtëpi ose në një punëtori.

qiftet e letrës

Kjo është qift bumblebee krijuar nga Nili Velez

Qift është një fletë letre A3 që dyfishohet, kapet me shufër dhe një fije qepëse është bashkangjitur dhe është gati për të fluturuar.

Prandaj, është ideale, të keni shenjat aty ku është e nevojshme të kapni, t'i jepni çarçafët fëmijëve në mënyrë që ata të mund të vizatojnë një figurë dhe kur ata të kenë mbaruar duke e stapling atë dhe të luajnë me të.

Vazhdoni të lexoni