Si të shihni fjalëkalimin e fshehur me pika ose yje

Si të shohim fjalëkalimin që e kemi harruar dhe që fshihet nga pikat apo yjet

Sigurisht diku Ju keni harruar një fjalëkalim por shfletuesi juaj e mban mend atë edhe pse është i fshehur me pika ose yje dhe në fund ju përfundoni duke e ndryshuar atë. Epo, ka disa metoda për të parë këtë fjalëkalim, di dy, shkoni te preferencat e shfletuesit tonë për të parë se ku e ruan fjalëkalimin dhe e dyta është metoda që do ta mësojmë shumë, shumë e thjeshtë dhe më e fuqishme sepse lejon ne të shohim fjalëkalimet e ruajtura në fusha, që do të thotë, që edhe pse nuk i kemi ruajtur ato dhe natyrisht, nuk është në shfletuesin tonë, ne do të jemi në gjendje t'i shohim ato.

Kjo është shumë e dobishme nëse për shembull ju punoni si një ekip dhe dikush vendos një API në një formë, si në WordPress, në këtë mënyrë ju mund ta rimerrni atë shpejt për ta ripërdorur diku tjetër.

Unë ju lë videon duke treguar se si ta bëni atë dhe më poshtë ju shpjegoj dy metodat në formatin tradicional (inspektori dhe menaxheri i fjalëkalimit të shfletuesit)

Suscríbete në listën tonë korrekt

Shikoni fjalëkalimin e fshehur (Metoda e zotëruar nga hyrja)

Unë bëj manualin me Firefox, por nëse përdorni Chrome është i njëjti, vetëm terminologjia e menusë ndryshon. Megjithëse më vonë shpjegoj se si të shohim fjalëkalimet e ruajtura nga shfletuesit, kjo metodë është më e plotë sepse na lejon të shohim fjalëkalimet e fshehura në forma. Më lejoni të shpjegoj, kur përdorni wordpress ose shkrime të tjera ka fusha me apis, etj që mbrohen në mënyrë që fjalëkalimi të mos jetë i dukshëm. Dhe me këtë metodë do të mund të shihni se çfarë ruhet atje edhe nëse nuk e keni futur atë ose e keni bërë në një kompjuter tjetër.

Hapat janë si më poshtë.

Ne shkojmë atje ku është fjalëkalimi ynë dhe klikojmë me të djathtën në pikat.

inspektoni artikullin dhe zbuloni fjalëkalimin

Ne do të marrim një menu dhe do të klikojmë në elementin Inspect. Pastaj inspektor.

vija e theksuar e fjalëkalimit të tipit të hyrjes për të parë fjalëkalimin e fshehur

Ne klikojmë dy herë në fjalëkalimin e tipit = fjalëkalimin

rikuperoni fjalëkalimin facebook, twitter, etj

dhe ne e ndryshojmë atë në tekst në mënyrë që të mbetet lloji = teksti

Dhe tashmë është në këtë moment ju do të shihni fjalëkalimin që ishte fshehur

si të shikoni fjalëkalimin e fshehur me pika

Shikoni fjalëkalimin e fshehur duke shkuar te menaxheri i fjalëkalimit të shfletuesit

Nëse përdorni Firefox en rreth: Preferencat # intimitetit ju do ta shihni këtë

shikoni fjalëkalimet e ruajtura nga shfletuesit, firefox, krom

Klikojmë në kutinë Llogaritë e ruajtura dhe një dritare nuk do të shfaqet me faqen, përdoruesin dhe datën e ruajtjes së lejes.

tregoni fjalëkalimin duke parë menaxherin e firefox

Më në fund ne japim Shfaq fjalëkalimet dhe ne do të shohim fjalëkalimin e secilës faqe. Shumë e thjeshtë, me fushën e kërkimit sipër mund ta gjejmë lehtësisht faqen që duam.

Në krom është shumë e ngjashme le të chrome: // settings / passwords

Si të shikoni fjalëkalimet e fshehura të ruajtura në Chrome

Kjo metodë zgjidh problemin e fjalëkalimeve që kemi ruajtur, por ndryshe nga ai që kemi shpjeguar në video, nuk mund të na tregojë fjalëkalime ose API që të tjerët kanë vendosur në shërbime të përbashkëta dhe ato janë të fshehura nga lloji i fushës dhe pronës së saj .

1 koment në "Si të shohim fjalëkalimin e fshehur me pika ose yje"

Lini një koment