Print & Luaj, krijimi i lojërave në bord dhe kultura DIY

Disa javë më parë në twitter unë komentova se më kishin zbuluar arti i Print & Play, dhe që nga ajo kohë unë kam bërë disa hulumtime për të parë se çfarë ofron kjo botë dhe nëse është interesante ta shtoj në të Seksioni i lojërave

Lojëra tavoline, Print & Play dhe marrëdhënia e tyre me DIY

Print dhe Play Unë kam kaluar në krijimin e lojërave të bordit në përgjithësi dhe kam rënë në dashuri, nuk e imagjinoja atë në lojërat e tavolinës ka një univers të vetin të dedikuar për DIY.

Ajo që më ka habitur më shumë është se një numër i madh pyetjesh dhe dyshimesh që njerëzit kanë kur krijojnë pjesë unë jam në gjendje t'i zgjidh dhe / ose t'i këshilloj. Krijoni pjesë me materiale të lira, punoni materiale të ndryshme, etj. Kam lexuar dhe shkruar për të gjitha këto për një kohë të gjatë, ju vetëm duhet ta zbatoni atë në krijimi i lojërave në bord.

Vazhdoni të lexoni