Si për të bërë një thotë dolli shtëpi

Më duket interesante thotë dolli prej alumini, e cila përdoret për të thekur ushqime të ndryshme, megjithëse me siguri më e zakonshmja është pjek kafenë.

pjekës shtëpie

Shtë shumë e thjeshtë. Nga kanaçe alumini. Dy bazat janë shpuar, njëra për të vendosur ushqimin që shohim në imazhin më poshtë dhe në anën tjetër për të bashkuar stërvitjen me disa rrotullime që do të bëjnë pjekës.

pjekës shtëpie në shtëpi

Për të futur krahët për të trazuar ushqimin, mund të bëni brazda me një xham. Janë prezantuar 

Mund të përdorim disa kapëse, në mënyrë që i gjithë kompleti të mos lëvizë. Shumë e rëndësishme që pirgët të jenë prej plastike, exjj.

thotë dolli prej alumini

Dhe këtu pak Kafe e thekur me tonë pjekës shtëpie

Suscríbete në listën tonë korrekt

kafene e pjekur me tavë shtëpiake

Disa shembuj të del dolli që vrapon

Nëpërmjet Makezine dhe Rrjeti Origjinal (pa titull)

3 komente në "Si të bëni një thotë dolli në shtëpi"

Lini një koment