Si të krijoni një kuti të lehtë për të bërë foto

Unë kam qenë duke menduar se si të bëni foto të objekteve të vogla, me një sfond të mirë dhe një aparat fotografik normal për blogun si për projektet e tjera.

drita e tendës në veprim

Dhe kjo kuti fotografike Unë mendoj se mund të na ndihmojë të bëjmë këtë lloj fotografish edhe nëse nuk kemi ndonjë aparat fotografik refleks. Vendos modelin e Shkolla e Fotografisë Dixhitale, ku mund të gjeni më shumë informacion. Por në fund të postimit do të gjeni një lidhje më të lidhur.

dyqan dritash kuti kartoni

Suscríbete në listën tonë korrekt

Siç mund ta shihni, procesi është shumë i thjeshtë, le të marrim një kuti dhe të presim 4 anët në mënyrë që të duket si imazhi.

si të bëhet studimi i fotove

Lëmë një copë letër pa u rrudhur Letër Bristol, e cila është një letër shumë e dendur që përdoret për ilustrim.

dyqan dritash

Të gjitha anët janë të mbuluara, përveç njërës për të cilën do t'i bëjmë fotot me letër gjysmë transparente.

mbulesa të lehta çadrash

Ne vendosim luex në krye, në artikull ata përdorin një llambë 90W por gjëja ideale është të shkojmë në provë dhe të shohim rezultatet që marrim.

drita e tendës si të bëhet

Një shembull i asaj që mund të arrijmë.

shembull makro foto me aparat fotografik refleks

Disa projekte të ngjashme, por me materiale të tjera

Lini një koment