Si të bëni shënjat magnetike

A të pëlqen kapakët e shisheve të birrës?

Epo le t'i bëjmë ato magnetike. Kështu që? Për futini në frigorifer dhe tregoniTek bëni një lojë magnetike për shembull damë dhe me siguri mund të mendoni për disa përdorime të tjera.

pllaka magnetike shtëpiake për frigorifer

Materialet që na duhen janë shumë të thjeshta.

Suscríbete në listën tonë korrekt

  • Shenjat tona.
  • Ose magnet ferrite ose neodymium
  • Disa arra për të vendosur magnetin në pozicionin e duhur
  • Pak letër zmerile
  • Një armë silikoni termik ose, duke mos arritur atë, ngjitës.

materiale për të bërë shënjat magnetike

Epo, gjithçka është shumë e thjeshtë.

Ne ngjisim arrë dhe magnet me silikoni ose ngjitës termik. Lyejeni pak pjesën e brendshme të fletës që të përshtatet më mirë dhe ngjitni vidën me fletë.

si të bëjmë shënjat magnetike

Avantazhi i përdorimit silikoni termik në vend të ngjitësit është që më vonë mund të hiqet me alkool izopropil në një mënyrë shumë të shpejtë dhe të lehtë

Gjynah është që në Spanjë nuk sheh simbole aq të ftohta sa ato në imazh :-(

A mund të mendoni për ndonjë përdorim më shumë për pllakat tona të magnetizuara?

Burim Instructables

Si të bëni një hapës për shishet në shtëpi

Ai nuk do të na lërë simbolet për mbledhje, por kjo vegël që mund të bëni në shtëpi do t'ju magjepsë

Bëhet fjalë për këtë hapës shishe, nga një gozhdë që çdonjëri prej nesh mund të bëjë në shtëpi.

shishe të hapura në shtëpi

Thjesht duhet të matni mirë distancën e gozhdës dhe kaq.

Por është arritur një hapës shumë e thjeshtë dhe vizualisht shumë interesante.

Lini një koment