Si të bëni një pompë vakumi në shtëpi

Video dhe artikull i shkëlqyeshëm nga José Manuel nga 100ciaencasa  e cila shpjegon se si të bëni një pompë vakumi të bërë në shtëpi, e ngjashme me ato në frigoriferë për rreth 20 €

Arritja e një vakumi prej 90%, 12V dhe konsumi midis 2,3 dhe 1,5 A.

Le ta shijojme :)

1 koment në «Si të krijoni një pompë vakumi në shtëpi»

Lini një koment