Si të bëni një stol duke ricikluar qeset plastike

Duke rishikuar përmbajtjen interesante që kam arkivuar, e shoh këtë madhështore stol i bërë me qese plastike të ricikluara dhe ashkël druri, pa vendosur ndonjë lidhës, ose ndonjë material tjetër.

Jashtëqitje, e bërë me material të ricikluar, qese plastike dhe copa druri

Procesi i formimit vjen nga Kulla Design, të cilat siç e shihni ata kanë bërë një punë të shkëlqyeshme.

Si të bëni një stol duke ricikluar qeset plastike

Procesi është me të vërtetë i thjeshtë, ndoshta gjëja më komplekse është që të merrni një myk të mirë alumini si ai që do të shohim.

Për formimin ose chipboard ne do të përdorim një përzierje 50% të copave të drurit dhe qeseve plastike copëtuar.

Suscríbete në listën tonë korrekt

Materiale për formësimin e jashtëqitjes

Me lëndën e parë të gatshme, ne e shtypim atë. Kjo shtypje do t'i japë strukturës

Shtypni materialin e ricikluar për chipboard

Ne aplikojmë nxehtësi, në mënyrë që plastika të jetë lidhësja dhe t'i japë asaj qëndrueshmëri dhe kaq

aplikoni nxehtësinë, trajtimin e nxehtësisë në pjesën e shtypur

Kur shtypni pjesën, ne e bëjmë atë me kallëpe alumini i projektuar për t'i dhënë jashtëqitjes formën e dëshiruar. Pa dyshim, kjo është pjesa më e vështirë dhe e shtrenjtë për tu marrë.

Kallep alumini i përpunuar për jashtëqitje

Rezultati përfundimtar është i qartë

Pjesa e përfunduar, e shtypur dhe e nxehtë

Mbetet vetëm të vendosni këmbët dhe voila

Jashtëqitje e bërë me material të ricikluar, qese plastike dhe copa druri

Në faqen e internetit të Kulla, të cilët janë ata që kanë shpikur procesin e prodhimit, ne mund të gjejmë më shumë objekte të tilla si llambat, të bëra me të njëjtat materiale dhe metodologji

Fuentes:

2 komente mbi "Si të bësh një stol që riciklon qeset plastike"

  1. Përshëndetje, faqja juaj është shumë e mirë. Do të doja të dija nëse keni më shumë informacion në lidhje me jashtëqitjet e qeseve plastike. të tilla si temperatura e furrës, koha e gatimit në furrë, teknika e formimit dhe të tjera ...

    falënderim

    përgjigje

Lini një koment