Si të ripërdorni një motor frigorifer për të bërë një kompresor shtëpiak

Epo nëse dje e pamë si të bëni një furçë ajri të bërë në shtëpi.

Sot lëmë një video shumë të thjeshtë ku na shpjegojnë si të ripërdorni një motor frigorifer për të bërë një kompresor ajri.

Me këtë kompresor ne mund të fryjmë rrota biçikletash, topa, ta përdorim atë për të pastruar me nyje ajri dhe vende që janë të vështira për t'u arritur dhe gjithashtu mund ta bashkëngjisim atë në një furçë ajri si ajo që diskutuam.

Komentoni që nëse shkëmbejmë hyrjen dhe daljen në vend të një kompresori do të marrim një makinë vakumi, ideal për heqjen e ajrit nga qeset e ushqimit dhe mbajtjen e tyre në gjendje të përsosur.

Suscríbete në listën tonë korrekt

Por ne do ta shohim këtë një ditë tjetër.

13 komente në "Si të ripërdorni një motor frigorifer për të bërë një kompresor shtëpiak"

  1. Mik, zëvendëso zorrën me një tub bakri ose material tjetër dhe lidhe atë me një cilindër metalik siç është gazi shtëpiak ose i ngjashëm, kështu që të mund të ruash ajrin që del nga motori dhe të krijosh më shumë presion brenda cilindrit, sigurohu për të përdorur një motor me gaz. fuqi më e madhe se videoja, provoni një 3/4 Hp, aq më e lartë është fuqia e motorit, aq më i madh është presioni i marrë.

    përgjigje

Lini një koment