Tableta ime me shkrim LCD 85 L LZS8,5 (bordi Boggie)

Kjo është historia se si pa dashje përfundova me një Tablet LCD Shkrimi. Unë isha duke shfletuar, si çdo ditë dhe pashë një ofertë në Gearbest për atë që mendoja se ishte një tabletë grafikë dixhitale, ne jemi si Wacom por me 8 €. Tetë euro !!! Sado keq që ishte, ia vlente të bëja 4 gjëra që ndonjëherë i kam në mendje. Kështu që e bleva.

Rishikimi i tabletës sime LCD LCD 85 "lzs8,5

Befasia vjen kur e marr dhe shoh se është shumë e mirë dhe se nuk ka asgjë për ta lidhur me askund, as për ta ngarkuar atë ose asgjë. Kështu që unë u ktheva në dosje dhe po ... Unë kam në zotërimin tim një Tablet LCD Shkrimi, i cili në nxitim mendoj se emri më mashtroi. Disa e quajnë atë Boggie Board, edhe pse kjo është një markë që përfaqëson produktin.

Çfarë është ajo?

Nëse nuk e keni parë apo dëgjuar kurrë Shtë e ngjashme me tabelat magjike që kemi pasur si një lodër, ku shkruani dhe më pas fshini. Me tabletën mund të shkruajmë, të mbajmë shënime, siç shihet në imazhet në artikull. Pasi të klikojmë në butonin e kazanit të plehrave që shohim anash, i gjithë ekrani fshihet dhe bëhet përsëri i zi. Këtu është një video mini.

Për çfarë është ajo?

Pas zhgënjimit fillestar mendova se çfarë mund ta përdorja dhe nuk është aq keq, gjithnjë e më shumë e përdor gjithnjë e më shumë. Unë kam filluar ta përdor atë ndërsa punoj të shkruaj gjëra që më parë i kisha lënë në letër, gjëra të përkohshme. Dhe mbi të gjitha po më ndihmon shumë me kursin Coursera Machine Learning që po bëj, sepse ushtrimet dhe provimet i shkarravitem dhe shkruaj atje dhe nuk harxhoj letër. Pa dyshim, është një zëvendësues i mirë për ata prej nesh që duan të shkruajnë gjëra që nuk i përdorim kurrë më.

Tabletë me shkrim LCD për të marrë shënime në kursin e të mësuarit në makinë

Interestingshtë interesante sepse, siç mund ta shihni, linja është e mirë dhe për këtë arsye e rehatshme për këtë lloj detyre. Cfare ka me shume është i ndjeshëm ndaj presionit dhe ne mund të bëjmë gjerësi të ndryshme goditjeje.

E di që ka nga ata që e fusin në frigorifer për të lënë mesazhe, të tilla si ku është makina, shënime, takime, etj. Por si një zëvendësues për letrën për disa çështje është mirë.

Wuxing LZS85

E bleva në Gearbest, por nëse jeni të interesuar do të kërkoja një model superior ose një nga ato që komentoj në fund të artikullit

Nuk ka shumë për të folur në lidhje me këto vegla. Konkretisht, Wuxing LZS85 ka 8,5. Një madhësi interesante që tashmë ju jep hapësirë ​​të mjaftueshme. Më pak se kjo, e shoh të vogël ta përdor atë si një tabelë ushtrimesh. Madhësitë standarde të këtyre llojeve të pajisjeve janë 8,5 "dhe 12"

Shtë mjaft plastike, megjithëse peshon shumë pak. Defekti kryesor që unë shoh është kontrasti që është i ulët, Unë do ta rrisja atë, megjithëse duket mjaft mirë, do të doja që të binte në sy shumë më tepër, për të kontrastuar më shumë jeshilen me të zezën mat të sfondit.

Nuk lejon fshirjen sipas zonave. Nëse e fshini, e bëni nga i gjithë ekrani.

Sensitiveshtë e ndjeshme ndaj presionit. Sa më shumë që shtypni, aq më i trashë është vija, megjithëse nuk është shumë i mirë. Unë mendoj se ne mund të kontrollojmë si tre trashësi. Nëse shtypni shumë, kjo e bën atë më të trashë ndoshta disa milimetra, atëherë ekziston vija e hollë dhe duke kontrolluar shumë ne do të bënim një të ndërmjetme. Duke bërë teste, unë kam ardhur të shtrëngohem shumë për të parë sa e trashë do të shkojë dhe pastaj pjesa nuk do të zhduket. Nuk e kupton nëse nuk shikon, por mbetet e paqartë në sfond. në goditje normale kjo nuk ndodh. Kështu që ju e dini, mos e teproni.

Ata nuk lidhen me asgjë siç thashë. Nuk duhet të karikohet, por ka një bateri CR2032 që sistemi i fshirjes të funksionojë.

Edhe pse kjo tabletë nuk i shfaq të dhënat, por markat e tjera e tregojnë atë 500.000 fshirjet e fundit, ndërsa ata me një sfond shumëngjyrësh mbeten në 100.000. Sfondi shumëngjyrësh është vetëm për ta bërë atë më të bukur nëse e bëni atë për të vizatuar, ato janë ideale për fëmijët. Nje shembull

pllaka shumëngjyrëshe të shkruara tableta LCD

Tableta të tjera LCD Shkrimi ose Bordi Boggie

Për çmimin që ka kushtuar unë jam i lumtur, tani mirë, Nëse do të duhej të blija me vetëdije një sepse më pëlqen produkti, do të dukesha pak më shumë dhe për një çmim pak më të lartë do të merrja modele të tjera me cilësi më të lartë.

kjo 12 ″ GrandBinning  kjo madhësi është një ligë tjetër. Dhe Newyes e 12 dhe 8,5 ″ Do të shkoja te një tjetër Newyes, por hajde ka shumë modele dhe shumë për të kërkuar.

Tabletë LCD me shkëlqim 12 "

Çfarë të kërkoni për të blerë një të tillë

Unë e kam thënë atë gjatë gjithë artikullit, por e përmbledh këtu

  • Madhësia: më të zakonshmet janë 8,5 "dhe 12" edhe pse ka 9,7 "dhe madhësi të tjera të ndryshme
  • Çmimi:
  • Ngjyra: Nëse e duam me një sfond me një ngjyrë të vetme ose e duam shumëngjyrësh
  • Numri i fshirjeve: ato variojnë midis 500.000 në një ngjyrë dhe 100.000 në shumë ngjyra
  • Nëse duam që të ruajë atë që shkruajmë dhe të jemi në gjendje ta transferojmë atë në kompjuter. këto modele nuk janë më aq të lira.

Lini një koment