Drupal vs WordPress

Avantazhet dhe disavantazhet e Drupal dhe wordpress. Kur të zgjidhni secilën cms

Unë e rrëfej atë gjithmonë Unë kam qenë i dashuruar me DrupalMe Por unë kam përfunduar duke hequr dorë nga thjeshtësia e WordPress.

Koncepti i përgjithshëm që ka mbetur është se Drupal përdoret për projekte të mëdha dhe WordPress për të gjitha llojet e projekteveMe Por nëse ato janë të thjeshta si një blog personal, një uebfaqe biznesi, një dyqan i vogël, etj., Është më mirë të përdorni WordPress.

Nëse nuk e njihni Drupal tërësisht, zbulojeni cfare eshte

Dhe a është që WordPress është i aftë të instalojë, konfigurojë dhe përdorë këdo. Dhe bazuar në shtojcat ne mund t'i japim shumë funksione dhe ta konvertojmë atë nga një tregti elektronike në një LMS ose një faqe interneti statike. Sidoqoftë, ndjenja që Drupal i jep një përdoruesi që fillon si webmaster është marramendëse.

Vazhdoni të lexoni