Si të zhbllokoni një celular me një ekran të prishur

aksesoni dhe transferoni skedarë, imazhe në një celular me një ekran të prishur

Në këtë artikull të riparimit do të shohim se si zhbllokoni një celular, ekrani i të cilit është prishur për të hyrë në hard disk dhe të jetë në gjendje të transferojë dhe rikuperojë skedarë, imazhe dhe video. Disa kohë më parë gruaja ime ra telefonin e saj në një BQ Aquaris E5 dhe ekrani i saj u prish, nuk dukej aspak e ekzagjeruar, por pjesa e poshtme nuk funksionon. Ju mund ta shihni, por nuk mund ta përdorni. Dhe këtu erdhi problemi. Nuk mund ta shkyçnim celularin, sepse zona e modelit nuk i përgjigjet prekjes. Dhe sigurisht që ne nuk mund të përdorim hard diskun dhe të marrim fotot dhe videot që ai ka ruajtur.

Kam shikuar shumë opsione për të qenë në gjendje të bëj fotot. Ndryshimi i ekranit, shumë softuerë që thyejnë modelet dhe mënyra e zgjedhur, kabllo OTG, Ndryshimi i ekranit në këtë rast ishte opsioni më i shtrenjtë, sepse zëvendësimi i kësaj nuk ishte i lirë dhe pasi që celulari kishte vitet e tij ne vendosëm të ndryshojeni atë për një të ri. Mundohem të mbledh informacionin në këtë artikull dhe të lë një video duke përdorur kabllon OTG.

Kemi disa raste:

Nëse ekrani është i dukshëm, megjithëse nuk funksionon

Suscríbete në listën tonë korrekt

Siç kam thënë kam parë shumë opsione dhe në fund më e thjeshta deri tani ka qenë blerja e një kabllo OTG. Një kabllo 2 € (mund ta blini këtu) me të cilin lidhim miun dhe me atë mund të shënojmë modelin për ta zhbllokuar dhe pastaj të lundrojmë brenda nëse duam. Në këtë rast është një OTG femër

OTG është shkurtesa për On The Go, dhe është një zgjatim i USB 2.0 që na lejon të lidhim pajisjet periferike USB me pajisjen tonë në mënyrë që të mund të vendosim një mi mbi të dhe thjesht të lundrojmë sikur të ishte një kompjuter.

Ne shënojmë patentën duke mbajtur butonin në të majtë. Pastaj për të lundruar nëpër terminal, ne hapim aplikacione ose menu me butonin e majtë dhe mbyllemi me të djathtën.

Të gjitha shumë, shumë të thjeshta dhe të dobishme. Sepse OTG mund të përdoret gjithashtu për celularët që funksionojnë mirë duke lidhur çatitë me to, ose një mikroskop dixhital USB si ai që kam marrë kohët e fundit.

Kështu që tani e dini. Nëse keni nevojë të zhbllokoni një celular me një ekran të prishur, kontrolloni nëse celulari juaj pranon OTG dhe lidhni miun.

Dhe kjo është ajo, nëse ju pëlqeu, pajtohuni dhe lini një koment duke treguar përvojat tuaja

Me ekran të zi, nuk funksionon

Një rast tjetër është që ekrani ka ndaluar së punuari për ju. Ekziston një softuer por me gjithë atë që kam gjetur duhet të kemi të aktivizuar mënyrën e korrigjimit të USB dhe natyrisht, pothuajse askush nuk e ka atë, kështu që në fund është më mirë të shikosh nëse ka një ekran të lirë në Kinë.

Program kompjuterik për të hyrë në një celular të bllokuar:

Unë jam ende duke kërkuar për disa softuer që na lejon të hyni në hard drive. Nëse dini metoda, softuer, artikuj, udhëzime ose çfarë është, lini një koment dhe kështu ne dokumentojmë dhe plotësojmë artikullin në mënyrë që të shërbejë sa më shumë njerëz të jetë e mundur.

2 komente në "Si të zhbllokoni një celular me një ekran të prishur"

  1. Përshëndetje, cili është aplikacioni më i mirë për kapjen e ekranit për Android6? Unë kam një celular të gjeneratës Motorola 3 dhe një nga butonat nuk funksionon mirë. Faleminderit shume.

    përgjigje

Lini një koment