Ikkaro ™ Mangrupikeun halaman wéb anu kuring candak sadaya élmu anu ku kuring kapendak dina topik anu dipikaresep ku kuring. Ékspérimén, Arduino, hack, ngadaur mulangkeunana sareng nganggo deui objék, perbaikan, Motors, Alam sareng seueur deui hal-hal anu kuring kumpul salami langkung ti 11 taun hirup di blog

artikel panganyarna

Ieu tulisan blog pangénggalna. beja pangénggalna ngeunaan salah sahiji topik anu kami tulis pikeun jalma anu nostalgia pikeun format blog anu resep kana urutan kronologis topik.

Percobaan bumi

Salah sahiji bagian utama urang, anu pangkolotna sareng anu kuring paling resep. Éta mangrupikeun percobaan anu tiasa urang lakukeun di bumi ku bahan-bahan umum.

Halaman wéb penemuan?

Leres. Tempat pikeun ngobrolkeun pamanggihan buatan bumi, panasaran. Solusi anu ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang atanapi anu urang ngatur pikeun méréskeun hiji masalah sareng urang henteu ngagaduhan alat atanapi bahan anu diperyogikeun.

Kami ngadaur mulangkeunana, urang ngabongkar mékanisme pikeun panemuan urang, urang kumpulkeun sagala rupa objék anu dialungkeun ku batur sareng urang ngarobih deui.

Sanés ngan ukur ngeunaan penemuan, tapi ngeunaan cara hirup.

Invensi sareng peretasan saeutik tina dinten ka dinten anu ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang atanapi ngan saukur nyiptakeun sareng nyipta pikeun pelesir nalika terang yén anjeun tiasa ngalakukeun hal-hal anu anjeun pikahoyong. Pikeun nangtang pikiran anjeun.

Alam

Kuring nganggap dirina naturalis. Kuring gaduh ratusan poto, buku sareng catetan ngeunaan pepelakan, manuk, fauna, gunung, walungan, géologi, meteorologi sareng sagala rupa anu aya hubunganana sareng alam. Tulisan dina bagian ieu, salian ti inpormasi ngeunaan pepelakan atanapi manuk, kalebet data anu kuring kumpulkeun dina paningali sareng ékspérimén anu kuring tiasa laksanakeun.

buku

Ieu mangrupikeun daérah anu hadé dina wéb. Kuring nyarioskeun buku anu kuring baca sareng catetan anu kuring candak. Éta langkung ti ngan ukur ulasan, éta mangrupikeun anotasi anu kuring hoyong émut sareng "bibit" buku, lukisan, pangarang, tokoh, kajadian sajarah anu kuring hoyong terang langkung seueur.

Anjeun hoyong terang langkung seueur?

Sanaos sigana sareng sadaya tutorial step-by-step ieu, Ikkaro nyaéta panggero pikeun kabur ti utilitarianism.

Éta sababna seueur peretasan, modifikasi DIY, panimuan atanapi ékspérimén halaman teu ngagaduhan tujuan khusus atanapi tujuan anu manpaat. Sabalikna aranjeunna pikeun pelesir diajar atanapi ngan saukur kusabab hal tiasa dilakukeun ku cara konkrit.