Kumaha carana ngadamel salju jieunan

Kumaha carana ngadamel salju buatan buatan

Abdi parantos lami hoyong nyobian ngadamel salju buatan. Ieu karajinan anu bakal ngabantosan kami pikeun ngahias adegan babaran urang di Natal atanapi upami urang ngadamel modél anu alit sareng urang hoyong masihan sentuhan réalisme ku salju. Atanapi ngan ukur kéngingkeun leungeun maranéhna kotor sareng ledakan.

Kuring parantos nyobian 5 padika anu béda pikeun ngagaduhan salju buatan, kuring nunjukkeun aranjeunna sareng ngabandingkeun éta sapanjang tulisan. Internét pinuh ku tutorial ngeunaan cara ngadamel salju nganggo popok sareng kuring mendakan éta kagiatan ngabahayakeun sareng henteu cocog pikeun barudak.

Saatos usaha anu frustasi munggaran kuring resep pisan pangalaman anu kuring milari padika anu langkung seueur pikeun ngadamel salju buatan bumi, ku cara anu langkung aman, langkung spektakuler anu anjeun tiasa gampil lakukeun ku barudak anjeun. Handap anjeun gaduh sadayana.

Upami anjeun hoyong produk komérsial kéngingkeun salju buatan, salju palsu atanapi salju instan, kami nyarankeun ieu.

Baca on

Kumaha cara ngadamel tinta halimunan

Urang ngantepkeun tilu padika pikeun ngadamel tinta halimunan di bumi sareng gampang.

Kahiji sareng panginten anu paling rumit diwangun ku ngenalkeun serpihan wol waja, anu urang angkat tina panyukur kana jeruk nipis sareng ngantepkeun beristirahat antara 7 sareng 15 dinten.

Mangsi anu teu katingali ku jeruk nipis

wol waja pikeun ngadamel tinta anu henteu katingali

Baca on

Endog anu Ngaluhung - Élmu Kimia

Pikaresepeun, éta ékspérimén yén aranjeunna ngirimkeun kami di sakola putri abdi. Éta perkawis a percobaan saderhana pikeun ngalakukeun sareng barudak urangKuring terang kumaha ngenalkeun aranjeunna dina dunya sains anu saé, sanaos ku ieu urang tiasa ngondisikeun aranjeunna.

Baca on

TUNGGUNG BENGKEL

El mahluk manusa Éta diwangun ku seueur sanyawa anu ngalakukeun fungsi spésifik sareng vital pikeun éta, contona, kalsium ngagaduhan fungsi struktural (teu karasa tulang). Nalika neuleumkeun tulang acar sareng ngantepkeun éta salami sababaraha dinten, anjeun tiasa ningali kumaha éta lemes sareng bahkan tiasa ngabengkokkeun atanapi putus ku ramo. Ieu kusabab anjeunnalarutan asam asétat (cuka) "nyolong" mineral tina tulang ku ngaréaksikeun sareng aranjeunna sareng ngahasilkeun, contona, kalsium asétat. Ku cara kieu, jumlah kalsium turun, anu nyababkeun a osteoporosis rongkah.

Baca on