Tonjolan Extrusion

profil aluminium diala ku ékstrusi

Aya seueur prosedur industri pikeun ngabentuk bagian, salah sahijina ékstrusi. Dina hal ieu, murah sareng praktis pisan pikeun seueur bahan lemes atanapi matak anu tiasa dicetak tepat pisan sareng gancang ku prosés ieu.

Pariksa nyetak suntik, kumargi henteu sami tapi sababaraha kali lieur.

Tonjolan

skéma prosés ékstrusi

La ékstrusi Éta diwangun ku ngagunakeun nozel atanapi extruder kalayan bentuk anu tangtu sahingga ngabentuk objék kalayan bagian silang anu tangtu. Supados tiasa dianggo, sakumaha anjeun tiasa ngartos, bahan na kedah lincur sareng cukup lumayan pikeun nembus extruder éta.

Ku nyieun bentuk ku ékstrusi, anjeun tiasa nyingkahan prosés anu sanés anu ngagunakeun kapang, komprési, atanapi gunting:

  • Ku henteu nganggo cetakan, langkung gancang pikeun ngabentuk sapotong na. Salaku tambahan, sababaraha bahan caket pisan atanapi ngagaduhan ciri anu henteu cocog sareng cetakan.
  • Aranjeunna henteu kedah komprési, tiasa nyegah bahan tina kompak nalika ieu tiasa mangaruhan sipatna.
  • Nyukur atanapi nganiaya bagian pikeun ngabentuk dijauhkeun, anu nguntungkeun pikeun bahan rapuh atanapi anu meryogikeun bentuk kompléks anu teu tiasa kahontal sanésna.
  • Bentuk akhirna kualitas luhur sareng permukaan finish saé pisan.

Kiwari, ékstrusi tiasa dianggo dina réa-réa bahan, sapertos polimér (plastik), logam sareng paduanna, keramik, beton, sareng seueur deui anu sanés. Salaku conto, dina industri pangan, tanpa kedah maju deui, éta dianggo pikeun seueur prosés. Anu khas pisan nyaéta pasta, anu tiasa ngaluarkeun adonan pikeun ngawangun anu bénten-bénten.

Ayeuna, ku téknologi anyar Percetakan 3D, ékstrusi parantos ngahontal diménsi anu énggal. Kalayan seueur kamungkinan deui, sareng ngirangan pisan biaya produksi bagian-bagian anu sateuacanna mahal atanapi teu mungkin.

Cetakan ékstrusi

cetakan ékstrusi

El cetakan ékstrusi éta tiasa didamel numutkeun sababaraha rupa modél atanapi jinisna. Koncina nyaéta dina cara bahan anu digunakeun ngalir ngaliwatan nozel atanapi extruder disimpen dina sirah mesin ékstrusi. Said extruder langkung hese tibatan bahan anu diubaran sareng anu parantos ditangtoskeun bentukna pikeun dihontal (bunderan, bintang, datar, jst.).

Kitu cenah, aya sababaraha cara ngalakukeun citakan ékstrusi:

  • Tiis: bahan anu dimaksud nyaéta lemes, lemes sareng saluran anu cukup teu kedah dipanaskeun. Salaku conto, pikeun pasta, plastik lemes atanapi karét, beton, jst. Dina sababaraha matéri panginten kedah nerapkeun tingkat panas anu tangtu pikeun ngalemeskeun matéri, tapi henteu dugi ka suhu anu luhur anu bakal ngarusak atanapi ngejat bahan éta. Salaku conto, coklat.
  • Panas: aranjeunna tiasa angkat tina 400 dugi ka sababaraha rébu derajat, gumantung kana bahan anu diubaran. Kasus ieu valid pikeun palastik keras, logam (titanium, emas, aluminium, magnésium, aluminium, tambaga, waja, alloy, ...), jst.
  • Sela vs teras-terasan: contona, dina hal logam, upami didamel teras-terasan, lambar panjang atanapi utas tiasa didapet kanggo ngawangun kabel panjang, konduktor, jst. Kalayan plastik dina tabung bentuk kontinyu tiasa dibentuk. Sabalikna, sababaraha potongan kedah dilakukeun intermittently. Sacara umum, sabeulah ditempatkeun di tukangeun extruder motong unggal interval anu pasti naon anu kaluar tina extruder. Ku cara éta anjeun kéngingkeun bagian alit. Salaku conto, dina kasus pasta, anjeun tiasa motong "tabung" kontinyu anu kaluar pikeun nyiptakeun makaroni tina sababaraha séntiméter.
  • Spiral: nempatkeun témpék deui salaku conto, anjeun ogé tiasa ngabentuk spiral ku extruder. Dina kasus ieu, anu biasana dilakukeun nyaéta sacara mékanis muterkeun bagian anu kaluar tina extruder atanapi muterkeun extruder nyalira. Dina sababaraha kasus, anjeun bahkan tiasa gaduh maot ku sababaraha liang pikeun ngaitkeun, jsb.

Ogé cara dimana cairan atanapi bahan didorong ngalangkungan extruder beda-beda sareng hasilna rupa-rupa jinis ékstrusi. Siga ékstrusi langsung sareng teu langsung, gumantung kana kumaha bahanna kadorong liwat tilem atanapi extruder.

Tonjolan palastik

La extrusion plastik Hal ieu seueur dianggo dina industri, kusabab seueur aplikasi plastik. Dina hal ieu, feeder bakal nyayogikeun palastik panas sahingga tiasa ngalir ngalangkungan sekrup anu bakal nyurung résin ku kakuatan sahingga nembus die atanapi nozel kalayan bentuk anu dipikahoyong. Éta tiasa dina bentuk lambar, tabung, jst.

Nalika kaluar liwat extruder, sapotong janten tiis. Beda sareng potongan-potongan anu sanésna, anu tiasa didinginkan dina suhu kamar atanapi ku cara aktip, ku hawa, cai, sareng sajabana, upami anjeun peryogi palastikna supados langkung gancang tiis supados henteu cacad, anu anjeun lakukeun nyaéta ngalirkeun potongan ku panjang extruder (pultrusion) sahingga janten tiis sareng ngajaga bentukna sami. Dina kasus anu sanésna, éta nembus roller anu tiis (kalénder) nalika bentukna lamina.

Di industri, nalika extruder bakiak atanapi nalika bagian na henteu pas ogé kusabab masalah mesin, biasana didahar deui kana corong kalayan matéri supados henteu runtah sahingga latihan deui sareng ngalangkungan extruder.

Bahan plastik anu tiasa diekstraksi kisaran tina plastik sapertos PVC, karét, jsb.

Tonjolan logam

nu logam ogé tiasa diasingkeun sapertos plastik, hiji-hijina hal anu kedah dipanaskeun dina suhu anu langkung luhur pikeun tiasa ngubaranana. Dina kasus ieu, gumantung kana jinis logam murni atanapi paduan, bérésna tiasa langkung saé atanapi goréng. Pikeun kualitas permukaan, faktor RMS (Root mean Square) biasana dianggo, nyaéta nilai-nilai dina mikroinches anu nunjukkeun naha permukaan langkung lemes atanapi kasar nalika ditingali handapeun mikroskop, kumargi éta henteu ngaapresiasi kalayan panon taranjang.

nozel ékstrusi

Salaku conto, paduan aluminium-magnésium biasana ngagaduhan a RMS 30 microinches, atanapi naon anu sami, 0.75 mikron. Kalayan kecap séjén, kasarna permukaan na tiasa ngahontal diménsi ieu. Di sisi anu sanésna, bahan sapertos titanium atanapi waja ngagaduhan RMS anu kualitasna langkung parah, kalayan 125 microinchs atanapi 3 microns ...

diantara nu logam pang populerna anu tiasa diekstrusi nyaéta:

  • Aluminium: tiasa diasingkeun panas atanapi tiis. Nalika panas, biasana sakitar 300-600ºC. Jinis ékstrusi ieu dipaké pikeun nyieun pigura panto aluminium sareng jandéla, batang pikeun sababaraha aplikasi, tilelep panas pikeun éléktronika sareng mesin, jst.
  • Tambaga: Éta dilakukeun dina suhu anu panas, antara 600-1000ºC, sareng ieu, produk populér sapertos kabel pikeun ngalakukeun kabel, pipa pikeun pipa, éléktroda las, sareng sajabana kahontal.
  • magnésium: tiasa diasingkeun nyalira atanapi dina alloy sareng aluminium. Upami parantos, ngan ukur suhu 300-600ºC anu dianggo, nyaéta sami sareng kasus aluminium. Dina hal ieu, paduan anu terang pisan sareng dianggo pikeun perumahan aparat, sareng pikeun bagian pesawat, bagian pikeun industri nuklir, jst.
  • Acero: éta meureun salah sahiji bahan anu paling sering dianggo ayeuna. Hal ieu dipaké pikeun ngadamel bagéan rakitan, balok, kabel, jsb. Ekstrusi dina hal ieu dilakukeun dina suhu antara 1000 dugi 1300 ° C, sareng kristal tiasa dianggo salaku pelumas pikeun extruder sareng fosfat.
  • titanium: éta mangrupikeun logam sanés anu dipeunteun pikeun kinerja sareng enteng na. Hal ieu biasana dianggo pikeun penerbangan, bagian médis, jst. Suhu anu diperyogikeun dina kasus ieu antara 600 sareng 1000ºC, gumantung kana jinis bentuk sareng ukuranana.
  • Anjog sareng timah: duanana hiji sareng anu sanés lemes pisan sareng tiasa dibentuk, éta sababna suhu biasana handap, sakitar 200-300ºC. Éta dipaké pikeun ngadamel lapisan atanapi lapisan, kawat las, jsb.

Éta ogé tiasa diasingkeun seueur logam anu sanés, sapertos paduan di luhur, beusi, seng, sareng sajabana.

Mesin ékstrusi

mesin ékstrusi

El alat-alat ékstrusi Éta tiasa seueur pisan gumantung kana naon anu anjeun hoyong ngahontal sareng matéri anu anjeun damel. Henteu sadaya mesin peryogi diménsi anu sami, tahan suhu atanapi tekanan.

Pokokna, mesin ékstrusi umum diwangun ku:

  • Dina mesin ékstrusi langsung anjeun peryogi maot extruder statis atanapi nozel, anu henteu ngalih. Éta bakal janten bahan anu didorong ngalangkungan saluran pikeun outlet ieu pikeun nyetak. Dina mesin ékstrusi teu langsung, éta bakal janten bahan anu cicing sareng anu paéh ngalir kana matéri. Jalan anu mana waé, anjeun peryogi mékanisme mékanis atanapi hidrolik anu bakal ngahasilkeun dorong atanapi tekanan.
  • El susukan Éta bakal janten corong atanapi tank dimana bahan anu bakal diasingkeun ayana. Éta bakal dibawa ku cara sekrup anu teu aya tungtungna atanapi prosedur sanésna dimana éta bakal diasingkeun.
  • El pangawasan Éta bakal dilaksanakeun ku operator sacara manual upami mesin alit atanapi pikeun produksi rendah, atanapi ku cara otomatis.

nu harga tina mesin ékstrusi, pikeun kéngingkeun ideu, aranjeunna tiasa berkisar tina sababaraha rébu euro dina kasus anu pangleutikna, dugi ka € 30.000, 100.000, 200.000,… dina sababaraha kasus.