OKR (Tujuan sareng Hasil Key)

Sistem OKR (Tujuan sareng hasil konci)

OKR tina Tujuan Inggris & Hasil Utama, nyaéta Tujuan sareng hasil konci, mangrupikeun metodologi perencanaan.

Éta dianggo duanana dina tingkat propésional, industri atanapi produksi ogé tingkat pribadi. Leres, éta mangrupikeun alat anu saé pikeun ningkatkeun produktivitas pribadi, fokus kana pancén konci sareng gancang tumuh.

Éta henteu dumasar-tujuan. Tujuan mangrupikeun data anu tiasa diitung. Hal anu urang hoyong ngahontal tapi éta tiasa diatur sareng diukur persis.

Metodologi na dirancang pikeun ngagarap naon anu saleresna penting, terang kumaha ngautamakeun tugas anu bakal ngabantosan urang ngahontal tujuan anu urang hoyong kahontal

Anjeun tiasa ngamimitian nerapkeun sacara langsung pikeun padamelan masing-masing pikeun ningali naha éta tiasa dianggo teras ngalegaan di seluruh departemen sareng di perusahaan. Henteu kedah maksakeun ka sadayana dina waktos anu sasarengan ti manajemén.

Upami hiji tim kerja nerapkeunana sareng ngahontal hasil anu saé, aranjeunna bakal hoyong teraskeun sareng sésana tim atanapi departemén badé nerapkeun metodologi na.

Kami biasa ngupingkeun Métode Kanban , Ngan dina Waktos, Manufaktur lean, Scrum, sareng sajabana, sadayana ngagaduhan kauntungan anu hébat tapi meryogikeun komitmen langkung seueur jalma dina organisasi pikeun ngalaksanakeunana, sedengkeun OKR tiasa mimiti dianggo masing-masing teras mekarkeun spéktrum sareng ngahijikeun langkung seueur jalmi, departemén, jst.

tujuan

Anjeun kedah mimitian ku hiji tujuan, paling henteu 2 kanggo tiasa fokus dina ngahontal éta.

Tujuanana kedah cukup ambisius pikeun kedah ngupayakeun ngahontal tapi sanés hal anu urang terang yén mustahil pikeun urang kahontal.

Hasil Key

Éta ngeunaan kumaha urang bakal ngahontal tujuan.

Aranjeunna kedah tiasa diukur sareng tindakan konkret. Anu paling penting nyaéta aranjeunna tiasa kaukur sareng aranjeunna ngagaduhan pangaruh dina ngahontal tujuan.

Riwayat OKR

Dilahirkeun di Intel, perusahaan téknologi terkemuka di sektor anu kalapa kompetitif salami mangtaun-taun. Andrew Grove dianggap janten bapak metodologi OKR

Tahap pangembangan salajengna nya éta di Google, dimana anjeunna dipimpin ku John Doerr. Ngalaksanakeun metodologi pikeun ngahontal tujuan pertumbuhan YouTube sareng Chrome.

Skenario ieu tiasa ngajantenkeun urang mikir yén éta dirancang pikeun perusahaan ageung, atanapi perusahaan téknologi, sareng teu aya anu jauh tina bebeneran, keajaiban OKR nyaéta urang tiasa nerapkeunana dina skala, ukuran sareng kagiatan anu béda, bahkan salaku bentuk pertumbuhan sareng pamutahiran pribadi.

OKR pikeun perusahaan

Éta ngabantosan aranjeunna ngahartikeun tujuan sareng milih jalan pikeun ngahontal éta. Mangrupikeun alat atanapi prosedur.

Unsur sistem OKR

Tujuanna.

Éta sababna, naha hal-hal dilakukeun, naha urang hayang ngahontal tujuan. Naon anu ngamotivasi urang

Milih tujuan

Tujuanana naon. Naon anu urang hoyong ngahontalkeun supados tujuan urang kajantenan

  • Penting
  • mereun
  • beton
  • Peta berorientasi

Hasil konci

Anu kumaha. Kumaha urang hoyong ngahontal tujuan urang. Peta naon anu bakal urang laksanakeun. Kalakuan beton sareng kaukur

  • Husus
  • agrésip
  • réalistis
  • kaukur
  • tiasa diverifikasi
  • diwatesan dina waktos

Tareas

Kumaha urang ngarobih hasil konci kana tugas anu urang lebetkeun kana jadwal padamelan urang.

Aya langkung seueur unsur

Kakuatan super, CFR, budaya, kapamimpinan, transparansi. Tapi anu utami nalika ngarencanakeun sistem OKE urang anu kahiji.

Sareng sadaya ieu langkung kahartos ku conto

Naha sistem ieu ngajangjikeun pisan sareng kumaha béntenna sareng klasik anu sanés, upami dugi ka éta sigana ngan ukur hiji deui?

Éta kuat pisan sabab maksa urang fokus kana hiji atanapi 2 tujuan pikeun ngahontal teu langkung. Sareng pikeun ngarencanakeun ogé sateuacanna hasil konci anu urang kedah ngahontal pikeun ngahontal tungtung éta, tapi sadayana tiasa kaukur sareng diukur.

Alesan ngagunakeun OKR

Anjeun tiasa ngamimitian leutik, ngan hiji jalma atanapi tim leutik pikeun ngahijikeun deui perusahaan. Sarua sareng tujuanana, dimungkinkeun pikeun ngamimitian anu leutik khususna janten langkung ambisius.

The CFR. Paguneman, Eupan Balik sareng Pangakuan. Éta bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun dukungan sareng pangakuan atasan sareng kolega kami

Fokusna, mangrupikeun metodologi dumasar kana forum dina naon anu urang laksanakeun, éta ngabantosan urang pikeun fokus kana naon anu leres-leres penting pikeun ngahontal tujuan urang. Sakumaha urang parantos nguping Pareto nyebatkeun sababaraha kali kalayan kawéntar na 20% / 80%. Kalayan OKR urang tiasa fokus kana bagian anu penting.

Kasusah

Ngadegkeun tujuanana, gampang nalika urang mimiti lieur tujuan sareng tujuan anu henteu konkrit atanapi teu kaitung.

Teras aya katekunan, ngahaturanan waktos anu diperyogikeun sareng fokus anu pas pikeun nanem modal waktos kana padamelan anu sanés.

conto

Tujuan 1

Ningkatkeun produktivitas tim kerja.

  • Hasil Key 1: Sadaya anggota tim nganggo alat gawé babarengan anu sami, sapertos Trello atanapi Basecamp, sahenteuna sakali sapoé.
  • Hasil Key 2: Sadaya anggota tim ilubiung dina latihan ngeunaan téhnik produktivitas sareng lulus post-test.
  • Hasil Key 3: waktos anu dikhususkeun pikeun rapat dikirangan 50% ku nerapkeun paningkatan dina ngalaksanakeunana sapertos gaduh agenda rapat.

Tujuan 2

Kéngingkeun palanggan dina séktor anu perusahaan teu acan damel dugi ka ayeuna.

  • Hasil Key 1: ngadeteksi 3 séktor anu pikaresepeun sareng dimana perusahaan tiasa nambihan nilaina.
  • Hasil Key 2: Identipikasi 5 perusahaan tina unggal séktor ieu anu tiasa rentan janten klien.
  • Hasil Key 3: Identipikasi 2 kontak dina unggal perusahaan pikeun ngalaksanakeun kunjungan komérsial.
  • Hasil Key 4: Kengingkeun sahenteuna 10 rapat bisnis.
  • Hasil Key 5: Nyiptakeun sahenteuna 5 proposal komérsial.

Sumber sareng rujukan OKR

Kami ngantepkeun anjeun sumber anu bénten-bénten sahingga anjeun teraskeun mendalamkeun sareng diajar Métodologi OKR