Kumaha cara ngadamel kertas karajinan

kumaha ngadamel kertas karajinan

Hayu urang ngajelaskeun kumaha ngadamel kertas karajinan kalayan indikasi Jan Barbé anu ngadamel kertas karajinan ku cara propésional. Anjeun tiasa ngadamelna di bumi upami anjeun hoyong sareng nyebatna kertas homemade tapi. Kabeneran aya yén éta téh heran pisan kumaha ngajelaskeun sakabeh proses, kumaha sareng kunaon.

Kuring nyokot ideu utama tina pidéo sareng nambihan anotasi kuring sorangan. di luhur sadayana ngabandingkeun prosés ieu sareng anu nyiptakeun Washi.

Kuring miharep éta pidéo online pikeun lila, tapi upami éta leungit sahenteuna indikasi bakal tetep.

Saatos ieu, urang ngan ukur kedah ngamimitian ngadamel makalah urang nyalira pikeun kagiatan DIY anu béda sareng sababaraha alat.

Éta bakal resep anjeun, Washi, kertas karajinan Jepang sareng tulisan kami ngeunaan Kumaha ngadaurutan kertas

Baca on

Washi, kertas karajinan Jepang

wsahi, kertas karajinan Jepang

El Washi ogé disebat kertas Jepang, kertas Jepang atanapi Wagami, éta mangrupikeun kertas karajinan anu khas ti Jepang. Éta kertas kualitas luhur anu aya sareng di Jepang dianggo dina réa objék. Éta aya dina sagala rupa produk, payung, perhiasan, litograf, baju kawinan, masker ngalawan coronavirus, jst. Mangrupikeun jinis kertas di mana-mana di Jepang.

Dinten ayeuna anjeun tiasa mendakan washi karajinan sareng mesin didamel washi. Tapi Prosés ngadamel washi artisanal parantos janten Warisan Budaya Teu Unangco ti Unesco ti saprak 2014 pikeun pangakuan kana kertas di tilu lokasi: Hamada (Shimane Prefecture), Mino (Gifu Prefecture), sareng Ogawa / Higashi-chichibu (Saitama Prefecture). Ieu mangrupikeun bedana pikeun téhnik manufaktur tradisional.

Éta kertas anu ipis pisan, tahan sareng ngagurilap anu henteu koneng kana waktos. Kalayan beuratna 5 dugi ka 80 g / m2

Anjeun bakal resep tulisan kami ngeunaan kertas daur ulang tapi di luhur sadayana tina kumaha ngadamel kertas karajinan.

Baca on

Kalénder Dodecahedron pikeun 2018

2018 kalénder dodecahedron

Upami anjeun milarian kalénder pikeun méja anjeun kanggo 2018, saé sareng murah sareng gampang didamel henteu sapertos template ieu anu tiasa dicitak kanggo ngadamel dodecahedrons. Sakumaha anu parantos anjeun pikirkeun, aya 12 rupa polygon biasa, hiji kanggo unggal bulan :) Dina dintenna urang nyarioskeun kalénder abadi, anu mangrupikeun pilihan anu sanés pikeun ngadamel ogé dina kai, kertas atanapi karton.

Témplat majelis dina artikel dilakukeun ku ieu di handap alat online, intuitif pisan sareng gampang dianggo. Éta perkawis a generator kalénder dodecahedron.

Éta pisan, saderhana pisan. Anjeun milih antara dua jinis dodecahedra anu ditawarkeunana, taun kalénder, basa, upami anjeun hoyong nomer minggu némbongan atanapi henteu sareng format anu dihasilkeunna, anu tiasa janten PDF atanapi postkrip sareng unduhan.

Baca on

Software Origami

Parabot sareng parangkat lunak pikeun desain pola sareng warisan origami

Dina artikel ieu kuring ninggalkeun pilihan tina parabot pangalusna tina software pikeun origami anu ayeuna aya.

keur pameget Origami Atanapi Origami kami mawa program gratis anu béda-béda anu kalayan latihan sakedik bakal nyandak anjeun ka tingkat anu sanés ... sapertos Origami Jedi.

nu program desain pikeun origami Aranjeunna parantos ningkat pisan ti saprak kami nyiptakeun tulisan ieu. Anu kami daptarkeun parantos lami atanapi ngaleungit, sedengkeun pilihan anu langkung kuat sareng pikaresepeun parantos kaluar.

parangkat lunak Origami

Bade deeper kana jenis ieu program, urang nyadar jumlah hébat matematik nu aranjeunna dumasar. Ngan disebutkeun yen aya jalma anu dedicated ka diajar téori matematik Origami jeung pangaweruh ieu lajeng dipaké dina parabot desain.

Ieu lain masalah trivial, anjeun bakal nempo yén éta téh leuwih kompleks tinimbang sigana apriori a.

Baca on

Kumaha cara ngadamel keuyeup kertas

Parantos lami ti saprak urang teu gaduh kagiatan Origami, janten dinten ieu urang bawa anjeun kumaha cara ngadamel keuyeup kertas. Kami utamina mendakan dua jinis modél keuyeup. Pilih anu anjeun paling resep. Kuring ngantunkeun sababaraha pidéo masing-masing

diropéa. Kuring geus robah video aslina anu kuring dipasang dina 2010. Aya loba deui video hadé kiwari, sarta aranjeunna pakait jeung tipena béda keuyeup kertas. Janten kuring parantos ngapdet tulisan sareng sababaraha anu kuring resep. Ngarasakeun aranjeunna

Tapi kuring ngingetan yén tingkat kagiatan ieu sedeng-luhur, janten ulah asa-asa ;-) Dina pidéo anjeun tiasa mendakan léngkah-léngkah lengkep pikeun modél na. Upami anjeun ngaco atanapi henteu gaduh léngkah anu jelas, anjeun tiasa ngeureunkeun pidéo na. Éta bantosan pisan.

Baca on